Megvan!Foci VB van, keresd meg a focilabdát.
Ha béna vagy a keresgélésben és érdekel a megoldása, akkor a kép alatti linken mindent megtalálsz.
Jól lehet nagyítani.
![]()
![]()
Megtalálod a kakukktojást az ábrán? Csak a hiperintelligenseknek sikerül: 135-ös IQ alatt mindenkinek beletörik a bicskája
Kiszúrod a focilabdát a pandák között?www.femcafe.hu
Bejött.
Ezért írtam ilyen dumát a videóhoz, hogy eltereljem a gondolatot és váratlanul érje a gyanútlant.![]()

Az igazi Technic.LEGO felnőtteknek.
![]()
Unalmasak ezek a románozós viccek.Pedig volt, amikor az Észak-Koreaiakon röhögött a világ!
![]()
'Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. '
Ook
![]()
Periféria, legutóbbi rész. Volt róla szó benne.Ez egy paródia, de néha tényleg ilyennek látom a komolynak gondolt önvédelmis videókat is a youtube-n:

Még mindig jobb mint egy Urologus vagy nemibeteg gyógyász!Ha lúzernek érzed magad gondolj Bochkor Gáborra, aki gyerektartást fizet Mészáros Lőrincnek.
Elhunyt kardiológus kollégám síremlékére gyönyörű szívet faragtak. Nem merek meghalni, nőgyógyász vagyok.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..