Humor

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

T

Törölt tag 2361

Guest
db26a69f698d9502ac146498a94dbd83.jpg

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 189
14 433
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

...ezek a poénok annnyira királyok, sirályok, tökJóóók, kib@szottul, stb....
...nekem!!!

...hogy ezért jövő héten "mindenedre" lájkot adok, mert 1 hsz-re csak egy lájk tud menni, de "így" megoldom, "...meee ami jár, az jár!" ;):D:D:D

U.I.: ...na jó, mindenre ami kb. "rendben van"! ...ez a félóra társa-fetrengős-kacagás-röhögés min. ennyit érdemel!!!

andris.7

Well-Known Member
2016. szeptember 17.
88
439
53
Floridában haldoklik egy öreg kubai emigráns és halála előtt még utoljára meg akarja csókolni a kubai zászlót. A család és a rokonok mindent átkutatnak de kubai zászlót nem találnak sehol. Végül az egyikük meglát a strandon egy csinos fiatal kubai lányt, akinek a fenekére van tetoválva a zászló. Megkérik a szívességre és elviszik az öreghez. A bácsi megcsókolja szülőhazája szimbólumát, majd azt mondja a lánynak:
- Kérlek fordulj meg hadd búcsúzzak el Fidel Castro-tól is...

Laikus

Well-Known Member
2021. szeptember 2.
131
592
93
A róka italozik egy fa árnyékában, közben arra jön a nyuszi az új biciklijével. A róka kérdezi.

• Nyuszi, honnan van ez a szép bicikli?
  • Most vettem, ha nem innád el a pénzed, te is vehetnél!
Egy hónap múlva ugyanott találkoznak. A nyuszi most motorral érkezik.

• Nyuszi, honnan van az új motor?
  • Spóroltam, ha nem innád el a pénzed, te is vehetnél!
Egy év múlva ugyanott találkoznak. A nyuszi most kocsival érkezik.

• Nyuszi, honnan tellett az új autóra?
  • Montam már. Én spórolok, te pedig eliszod a pénzed!
Egy hét múlva a róka helikopteren repül az erdő felett. A nyuszi ámul-bámul, majd felkiabál a rókának.

• Róka áruld el, honnan volt neked pénzed egy helikopterre?
  • Visszaváltottam az üres üvegeket!

imike

Well-Known Member
2013. január 29.
2 344
8 952
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Csak halkan megjegyzem, hogy Mózes nem volt keresztény. Az ó szövetségből nem hiszem, hogy mindent be kell tartani (például a bibliai Onan történetét sem, aki inkább nyilvánosan a földre engedte a magját semmint elvegye a báttya özvegyét, és innen van az onanizálás szavunk).

Árpicsek

Well-Known Member
2016. október 7.
2 744
11 915
113
Csak halkan megjegyzem, hogy Mózes nem volt keresztény. Az ó szövetségből nem hiszem, hogy mindent be kell tartani (például a bibliai Onan történetét sem, aki inkább nyilvánosan a földre engedte a magját semmint elvegye a báttya özvegyét, és innen van az onanizálás szavunk).
Ennyire nem vagyok tájékozott a témában, de ezt a hét évenkénti tartozáselengedést bevezethetnék. :)

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 698
37 285
113

Nyilvánosan? Tudtommal csak kiszállt Kelenföldön, mert a gyerek a bátyja örökösének számított volna vagy valami ilyesmi.

• Tetszik
Reactions: aquarell