Mindmeghalunk!Úr Isten eddig ittam mi lesz velem?!![]()
Mindmeghalunk!Úr Isten eddig ittam mi lesz velem?!![]()
Ott jégcsap van.Grönlandon nem hiszem, hogy van csapvíz.
OffNem is megyünk szembe a cárral!
Pár éve volt, hogy nemtudomhova lajtoskocsival vitték a vizet, mert a szigorított vízminőségnek nem felelt meg a csapvíz. De előtte 70 évig jó volt.![]()
Off:Nem is megyünk szembe a cárral!
Pár éve volt, hogy nemtudomhova lajtoskocsival vitték a vizet, mert a szigorított vízminőségnek nem felelt meg a csapvíz. De előtte 70 évig jó volt.![]()
![]()
Boeing and Airbus Helicopters Sign Strategic H-47 Chinook Partnership to Support Germany’s STH Requirements
- Partnership aimed at enhancing German defense readiness while serving the country’s security needs for decades to come
 - German H-47 Chinook industry team will deliver maximum operational availability and lowest costs over the entire lifecycle of a potential German H-47 fleet

Addig is egy kis T-72 felújítást esetleg?Ne már! Ezt várom egy hete!![]()

Ha strokot kapok melyik a jobb? A vérzéses vagy az ischaemiás?!Addig is egy kis T-72 felújítást esetleg?![]()

Nem tudom. Esetleg nyiss egy sztrók topikot hátha ott van rá jó valasz melyiket érdemes.Ha strokot kapok melyik a jobb? A vérzéses vagy az ischaemiás?!![]()

Nem értetted a belőlem áradó iróniát a Nurol gyár kontra T-72 update miatt!Nem tudom. Esetleg nyiss egy sztrók topikot hátha ott van rá jó valasz melyiket érdemes.![]()
Dehogynem.Nem értetted a belőlem áradó iróniát a Nurol gyár kontra T-72 update miatt!
 Ártatlan pislogás.Bödőcs a lecsúszott bölcsész archetípusa; érzi, h az elolvasott 4 könyv kevés (Hrabalon kívül mást nemigen idéz) ezért a környezetén gúnyolódik, mivel ő már "pesti". Teszi ezt olyan bárdolatlan arroganciával, ami sokkal árulkodóbb róla, mint humorának forrásáról. Humorban -szerinte- nincs tabu...inkább Beliczai B. vagy ha már kormánykritikus, akkor Aranyosi. Ő meg majd ellesz HVG rovatvezetőként, mint az aspergeres barátja.
Még pár év vlogolás és Pottyondy is eléri ezt a szintet, amúgy nem egy gyönyörű pár lennének?Bödőcs a lecsúszott bölcsész archetípusa; érzi, h az elolvasott 4 könyv kevés (Hrabalon kívül mást nemigen idéz) ezért a környezetén gúnyolódik, mivel ő már "pesti". Teszi ezt olyan bárdolatlan arroganciával, ami sokkal árulkodóbb róla, mint humorának forrásáról. Humorban -szerinte- nincs tabu...inkább Beliczai B. vagy ha már kormánykritikus, akkor Aranyosi. Ő meg majd ellesz HVG rovatvezetőként, mint az aspergeres barátja.
 Képzeld el a gyereküket 
Olvastad az első könyvét? Ahhoz, hogy olyan jól tudjon más írók stílusában írni, csak el kellett olvasni (párszor) őket.Bödőcs a lecsúszott bölcsész archetípusa; érzi, h az elolvasott 4 könyv kevés (Hrabalon kívül mást nemigen idéz)

Inkább nemMég pár év vlogolás és Pottyondy is eléri ezt a szintet, amúgy nem egy gyönyörű pár lennének?Képzeld el a gyereküket
![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..