1350000 megtekintés, molninak témát kellene váltania.A 0:42 előtti rész felesleges:

Fel nem fogok kik nézik az a 99.99% fost, ami a YT-t alkotja.1350000 megtekintés, molninak témát kellene váltania.
Ha ilyen műsort csinál előfizetek neki arra is .![]()
Balázs, ez a "humor" .Fel nem fogok kik nézik az a 99.99% fost, ami a YT-t alkotja.
Kit érdekel totál random emberek gyerekének az élete, gügyögése meg hogy ki mit gondol ez zenéről?
Kinemszarja le? Az általam követett csatornák 85%-a tech, hadtöri, tudomány és ismeretterjesztés. A többi humor, gaming, mozi és kettő zene (Stringspace és háttérzenét gyártó csati, hátha egyszer licenszelek onnan valamit / ihlet.)
Azután kikapcsolták a PS4-et![]()
Az ukrán kormány bejelentette, hogy győztek
www.vadhajtasok.hu
A szovjetek ténylegesen fejlesztettek biofegyvereket, meg nyilván az oroszoknak és az amerikaiaknak is van most is. Az amerikaiak a szovjet éra biológiai fegyvereinek a leszerelését támogatják, amúgy nem csak Ukrajnában.
Én ezt a lejátszási listát, ami laza 12 óra hosszú, elég gyakran néztem egy időben lefekvés előtt. Így elég sokáig tartott, és szerintem néhány részlet is kimaradt. Ha valamiért fel-felriadtam, megnyugodva tapasztaltam, hogy még mindig építi.: DDBalázs, ez a "humor" .
Én a fenti linket sem néztem végig, nem bírtam, nem tudom kik néznek ilyet.
A kedvencem a "játékautók" csatorna volt amit nem hittem el nézettségre -matchboxot tologat egy kéz- amig ki nem derült hogy a tesó fiai is nézik.
Kedvenceim az ázsiaiak, akik bambuszból és egyéb természetes anyagokból mindent IS megépítenek.Én ezt a lejátszási listát, ami laza 12 óra hosszú, elég gyakran néztem egy időben lefekvés előtt. Így elég sokáig tartott, és szerintem néhány részlet is kimaradt. Ha valamiért fel-felriadtam, megnyugodva tapasztaltam, hogy még mindig építi.: DD
A lista utolsó videója az 1 év két órában összesűrítve, avagy a 12 óra rövidített változata. : D
Ennek a videónak több, mint 33 milliós a nézettsége.

Köszönöm a csatit, érdekes!Kedvenceim az ázsiaiak, akik bambuszból és egyéb természetes anyagokból mindent IS megépítenek.
De ott van még Solo varázslatos utazásai és a Meggy söre, meg pár vad suna akik elvonultak a pasijaikkal és kutyáikkal a vadonba, és minden szart építenek ott is fából meg ki tudja miből.
Elképesztő miket nézünk, ha van időnk!![]()
Ránéztem erre a csatornára, elkezdtem nézni a legfrissebb videójukat.Kedvenceim az ázsiaiak, akik bambuszból és egyéb természetes anyagokból mindent IS megépítenek.
De ott van még Solo varázslatos utazásai és a Meggy söre, meg pár vad suna akik elvonultak a pasijaikkal és kutyáikkal a vadonba, és minden szart építenek ott is fából meg ki tudja miből.
Elképesztő miket nézünk, ha van időnk!![]()
My Self RelianceKöszönöm a csatit, érdekes!
Én rám az ilyen "barkácsolós" keveset beszélős videók mindig nyugtató hatással vannak. : D Nincs mellébeszélés. Ritkán még én is barkácsolgatok, megcsinálok ezt-azt. Szóval ha nem is sokat, de azért néha tanulok belőlük olyat, amit tudok hasznosítani.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..