De jó, más is még emlékszik erre a sorozatra.
De jó, más is még emlékszik erre a sorozatra.
Jöhetne még "Sorban állás az MVM-nél".

Erre írták valahol: "Alacsony növésű vagy."
És te tisztában vagy az átlag és az összeg szavak közötti különbséggel?Az egész afgan küldetés alatti ktgeket atlagolva 40-45 milliard volt az eves költés.
Mar 6 honap utan átléptük ezt Ukrajnaban.
Világosits fel, kérlek.És te tisztában vagy az átlag és az összeg szavak közötti különbséggel?

Ez egy meme oldal nem létezik a valóságba.
Úgy rémlik más oldalról, hogy amit víztartálynak nevez az vízszállító járművet takar, nem harckocsit. Ettől még persze rossz a fordítás.

www.army-technology.com

www.army-technology.com
				Ez egy meme oldal nem létezik a valóságba.

Nagyon ügyesen nyomta a csaj,biztos valami küzdősportot sportol,szépen sorozza jobbal a fickó fejét,ballad meg fogja le,a végén a rúgások is ügyesek,még a kezeit is alapállásba emeli közben,mondjuk a fickó egy pudding volt,szerencsére.
Világosits fel, kérlek.

thepostmillennial.com

thepostmillennial.com

Mint a Terence Hill - Bud Spencer filmben a csaj a rendőröknek amikor letartóztatták: "Én úrinő vagyok!"A mozgásából ítélve nyugger rabló lehetett... azt hitte könnyű préda.

Canadian biologically male teacher wears massive prosthetic breasts to school
Photographs and video footage have been circulating on social media this week which appear to show a Canadian high school teacher wearing obscenely large prosthetic breasts while teaching a shop class.thepostmillennial.com

Biztos büfé-filológus szakon végzett.

t.me

t.me
				Egyszer párommal mociztunk. Már majdnem visszaértünk, amikor kb. 15 km/h-val elsőkerék elmegy oldalra és betakaróztunk. Na azóta nem viszek utast, pedig ő jönne velem...mondjuk úgy könnyen bátor, h nem emlékszik az esésre.A motorozás örömei.
Erről nekem is eszembe jutott egy family guy részlet:
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..