Humor

nato-anti-war-stonetoss-comic.png

• Vicces
Reactions: Pogány
Ne fesd az ördögöt a falra, most kezdett el tevéket tenyészteni.....Gondolj bele egy sivatagi hajó osztály.:)
Lölő vágja a témát...!

• Hűha
Reactions: vasszekely
Már ezt is akarják :D

Romániának 155 mm-es önjáró tarackokra is szüksége van. Megoldás lehet a német PzH 2000 vagy az amerikai M109​

<adjutans megnyalja a ceruzat, elohuzza a farzsebbol a noteszt>

"Meg 5 milliard dollar, Fonok, felirtam! Kuldhetem a megrendeles draftot egyeztetesre mindkettonek?"
"Hol jarunk, Katalin? Es miert van ilyen hulye neved, fiam?"
"Apam roman, anyam magyar, es apam eroltette, anyam meg rohogott es rahagyta... 23 milliardnal."
"Aqrvaistenit, dehogy rendelsz barmit! irj egy LOIt es azt latvanyosan alairjuk, az eleg lesz a Legfobb Vedelmi Gittegyletnek, es a magyarokat is biztos beijeszti."
"Letter of Intent, ertettem, holnapra meglesz. Ami az utobbit illeti, jelentem alassan, azt erosen ketlem, nekik mar konkretan szalliltjak az ilyen tuzerseguket."
"Kuss, Katalin, es valtoztass nevet. Ja es menj el borbelyhoz."

A Moldávia felett átrepülő orosz cirkálórakéták miatt bekérették a bukaresti orosz nagykövetet is, majd melepetésére megkérdezték tőle, ha esetleg az usákok holnaptól nemkívánatosak lennének, megkaphatják-é Moldovát? Az orosz nagykövet sejtelmesen somolygott...... (Fake News)