Annyira szar, hogy már jó!Valaki csinálja meg vele a Rakóczi indulót!
![]()
Annyira szar, hogy már jó!Valaki csinálja meg vele a Rakóczi indulót!
![]()
Én a két jellemző közül maradnék az elsőnél, de nagyon határozottan!Annyira szar, hogy már jó!Valaki csinálja meg vele a Rakóczi indulót!
![]()

Őrületes szex volt, a hölgy teljesen elveszítette a fejét.
Marder A3-at? Mert az A1 és A2 elég papír.
Mindet felhúzták A3 szintre anno.Hát biztosak lehetünk benne, hogy a legrébebbit fogják kapni ami még értelmesen elműködik.
Mind a 2 sajna vacak. Azt nem értem, h lassan az otthoni PC alkalmas alap CGI effektekre (pl. sokszorozás csatajelenetnél), akkor miért 8 emberrel bohóckodnak teljesen művi kardlóbálással. Szergej Vlagyimirovics Bodrov 20 millióból forgatta a Mongolt le (ca. 8 milliárd), de nézhetőbb is (igaz ott 0 díszlet, olcsóbb humán faktor, stb.). Aki meg soknak gondolja az 1 milliárdot filmre, az még nem látott filmipar eszköz árakat (kamera, drón, stabok, bérleti díj, stb.)... bár az eredményt ez sem indokolja (amatőr színészek néha jobbak).Na, ez még 0 forintért is szar. Annyira szar, hogy időt is sajnálom amit a megnézésére fordítottam és még írtam miatta.
Ez az idióta fáradthatatlanul fűrészeli az àgat, amin ül.
Meg károlyi mihály kollégium...fogyatékos otthonnak mondjuk Ok lenne.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..