Tudom, hogy már megátkoztatok hetedíziglen, pedig a legdurvábbakat nem is szoktam megosztani a nagyérdeművel...Néhány szóviccért megütnélek (viccelek)

Tudom, hogy már megátkoztatok hetedíziglen, pedig a legdurvábbakat nem is szoktam megosztani a nagyérdeművel...Néhány szóviccért megütnélek (viccelek)

Te mindenbe beleütöd az orrod?![]()
Régen minden jobb volt?
...megütött tikteket a légnyomás...a pavlogradi thermobárikus légnyomás?...
Nagykunszt! 12 db tojas egy kis hagymas babbal meg egy szál munkás cigi oszt jóvan!Amit leműveltetek az utóbbi oldalakon...komolyan...ti betegek vagytok...megütött tikteket a légnyomás...a pavlogradi thermobárikus légnyomás?...

Én várom!Tudom, hogy már megátkoztatok hetedíziglen, pedig a legdurvábbakat nem is szoktam megosztani a nagyérdeművel...![]()

Ebbe a szemem ütődött bele az orcakönyvön.Te mindenbe beleütöd az orrod?

Azok legtöbbje tényleg szar vagy erőltetett vagy én nem vagyok elég fejlett hozzá.Én várom!![]()

Ezek szerint Szőrünk fellélegezhet.Azok legtöbbje tényleg szar vagy erőltetett vagy én nem vagyok elég fejlett hozzá.![]()

Majd néha nézek én is valami jót. 
please, please, engem erdekel!Tudom, hogy már megátkoztatok hetedíziglen, pedig a legdurvábbakat nem is szoktam megosztani a nagyérdeművel...![]()
Majd beteszem spoiler alá, aztán mindenki viseli a döntésének következményeit!please, please, engem erdekel!

Ebből még esküv..khmm..."élve-temetés" lesz!
	A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..