Humor

348823554_243372261623676_2131667035754760498_n.jpg
agroinform-20190113230905-37186656-259009094683669-5886445604803969024-n.jpg

Bemegy egy cowboykalapos, bőrnadrágos, magasszárú csizmás fickó a bárba és leül a pulthoz. Rendel egy italt, amikor a mellette ülő nő megkérdi tőle: - Mondja, maga igazi cowboy? Csak azért kérdem, mert úgy öltözködik, mint John Wayne a filmekben.
- Nos, hölgyem, én gyerekkorom óta tehénpásztorkodással foglalkozom.
Minden reggel, amikor felkelek, felöltözök, felülök a lovamra, aztán egész nap terelgetem az állatokat. De ha már így belemelegedtünk, meghívhatom egy italra?
  • Köszönöm, de azt el kell mondanom, hogy én leszbikus vagyok.
  • Leszbikus? Az meg micsoda?
  • Tudja, én a nőket szeretem. Reggelente amikor felkelek, csak nőkre tudok gondolni. Ha az utcán meglátok egy csinos nőt, mindjárt izgalomba jövök, viszont a férfiak teljesen hidegen hagynak.
A cowboy ezután nem is szól többet, iszogatva a gondolataiba merül.
Hamarosan újabb vendég érkezik, aki megszólítja:
  • Bocsánat, uram, Ön nem cowboy véletlenül?
  • Nos, eddig én is azt hittem, de most rájöttem, hogy igazából leszbikus vagyok...

Találkozik a kismalac a bátor pulykával. - Szia, bátor pulyka! Te tényleg nem félsz a hentestől?
  • Tényleg nem.
  • Megengeded, hogy veled tartsak? Itt van a közelben a vágóhíd, és én nagyon félek.
  • Gyere csak.
  • Te bátor pulyka, már érzem, hogy itt a hentes a közelben. Biztos nem félsz?
  • Nem félek.
  • Már látom is, ott a bárd a kezében! Hogy-hogy téged nem bánt?
  • Tudod, néhanapján viszek neki egy malacot.

"Szerintem a jelenlegi elnök jobb, ezért szeretném, ha újraválasztanák. Biden sokéves közszolgálatának köszönhetően pontosan tudja, mit kell tenni, hogy a világ ne sodródjon háborúba– mondta Scholz." :D

Német politikai pártok röviden
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Digitális nomád...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Árpicsek