Nem történt balesetem.....kevés a megrendelés. a munkaköröm most felesleg...
Nem történt balesetem.....kevés a megrendelés. a munkaköröm most felesleg...
Szerintem arra utalt, hogy ha 20 éve ott vagy, akkorNem történt balesetem.....kevés a megrendelés. a munkaköröm most felesleg...
ja nem olvastam az angol szöveget...mert melózokSzerintem arra utalt, hogy ha 20 éve ott vagy, akkor
a. jól érzed ott magad - ne panaszkodj
b. ha meg szar, akkor ez már nem fog pozitív irányba változni - dobbants asap
Nem a baleset a lényeg. Hivatali patkányok.Nem történt balesetem.....kevés a megrendelés. a munkaköröm most felesleg...
Mennyi szekszárdi van itt b+. A világ szívcsajtája. Meg a világ összes hülyéjét ide deportálták.ja nem olvastam az angol szöveget...mert melózok![]()
Hááááát itt kisvárosi viszonylatban ennyi pénzt nem keresek sehol ilyen munkával....ha dobozni kéne a várost is hagynám. Ez kérem Tolna megye....
Vagy csak túl sok arrafelé a jó minőségű fermentált-szűrt szőlő-sali.Mennyi szekszárdi van itt b+. A világ szívcsajtája. Meg a világ összes hülyéjét ide deportálták.

Szexszárd jó messze van tőlem....Mennyi szekszárdi van itt b+. A világ szívcsajtája. Meg a világ összes hülyéjét ide deportálták.
Na meg neve is szexszel kezdôdik.Vagy csak túl sok arrafelé a jó minőségű fermentált-szűrt szőlő-sali.![]()

Ilyen avatarral? Akkor nagyobb esélye lett volna, hogy medinai.Mennyi szekszárdi van itt b+. A világ szívcsajtája. Meg a világ összes hülyéjét ide deportálták.
anyam...
percek óta hangosan röhögök ezen...A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..