Az úgy szép ezért nem maradunk a seregben az ilyen felfogás miatt.sortűzzel....
Az úgy szép ezért nem maradunk a seregben az ilyen felfogás miatt.sortűzzel....
Mert mindig itt lógtok a fórumon, ahelyett, hogy a csajokat hajkurásznátok...Nemcsak te..![]()
Most én is pöcshuszár leszek és azt mondom olvassatok vissza mert szerintem nyelvi problémáitok vannak...Az úgy szép ezért nem maradunk a seregben az ilyen felfogás miatt.
Magas labda volt! Leütötted.Mert mindig itt lógtok a fórumon, ahelyett, hogy a csajokat hajkurásznátok...

Dehogy, mindig ilyen balettancos pozban all meg, en azonnal vigyorgok, amikor meglatok role egy fotot.Ez nem photoshoppolt?
Egy perce rohogok ezen folyamatosan...Tényleg ilyen valószínűtlenül magas homloka van??
Ez nem is homlok, ez hömlök.![]()

Háát a huszár csákóhoz hömlök kell nincs mese...Ez nem photoshoppolt?
Tényleg ilyen valószínűtlenül magas homloka van??
Ez nem is homlok, ez hömlök.![]()
Egyszerűsítsük a dolgot. A gabona legfontosabb ellensége, kártevője, a kombájn.
Már majdnem azt hittem, hogy a HTKA pakisztáni gyökerű; el is képzeltem, ahogy @Tcat hegeszti a fórumot a nyílt utcán.A kínaikkal kezdték, egyik sem kapott vízumot. A német, olasz, lengyel rendben, velem gond van. Évek óta fent vagyok egy végeselemes szimulációval foglalkozó fórumon - amiről kiderült, hogy bizony pakisztáni gyökerei vannak és ugyanazzal az e-mail címmel regisztráltam oda (7 éve), mint amivel a vízumhoz.
	Hosszú Toll a nagy törzsfőnök a napokban nyilatkozta, hogy ő a Csattanó Ostor.
	A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..