Mivel a múltkor mentek itt prostituáltas sztorik, ezért én is megosztok három történetet:
1.
Két IQ ninja kopasz, gyúrós unokatestvérem (egyébként imádom őket) egy ikerház félben laknak közösen, a másik ikerház félben pedig egy hivatásos prosti dolgozik. Az egyik unokatestvérem így jellemezte: "Ez a nő olyan, mint egy jó autó: tolhatod neki és nem szarik be!"
2.
Egy volt asztalos barátom (azért volt, mert szegény már meghalt) mesélte réges-régen, hogy meló után a szintén asztalos cimborájával megláttak az út mellett egy hölgyet, és megkérdezték, hogy mennyi lenne a francia. A lány azt mondta, hogy vagy háromezer, vagy ötezer.
Hogyhogy vagy háromezer, vagy ötezer, mitől függ? - Csodálkozott a két asztalos.
Hát attól, hogy tiszta-e a szerszámotok, vagy sem. - Kapták a választ.
A miénk tiszta! - Esküdöztek.
Elővették, a lány megnézte, majd azt mondta: Hát srácok, ez az ötezre lesz.
"Természetesen úriemberek voltunk és zokszó nélkül fizettünk, mint a katonatiszt" - fejezte be a történetet a haver.
3.
Még amikor a nyócker nyócker volt, egyszer gyalog mentem a Blaháig, mert nem járt a villamos és megállított két prosti.
Az egyik egy rettenetesen kövér lány, a másik pedig egy teljesen átlagos. Végig a rettenetesen kövér beszélt, győzködött, hogy menjek valamelyikükkel szobára.
Mondtam, hogy köszönöm szépen de inkább kihagyom, mire a kövér lány válasza:
"Miért nem? Van választék!" - majd magára mutatott: "Van normál!" - és rámutatott az átlagos csajra: "Meg van még sovánka is ..."