a felsorolásból hiányzik ,többek között a palesztin bomba (is).
a felsorolásból hiányzik ,többek között a palesztin bomba (is).
Chuck Norris egyszer feltekert kerékpárral a Mount Everestre, de csak fent vette észre, hogy a lánc végig le volt esve...
![]()
Ó,ez az ébenfa vénusz,és még szájharmónikázni is tud....
![]()
Ha valaha is lesz üresedés a cégnél, felveszlek és egy szobába zárlak a lassan 50 éves szűz szóvicc király kollégával, vagy 2 naponta kiruglak.
Óóó!!!
Autószerelőm szavaival élve:
"Az ilyennek még a fingja sem büdös!"
Már megszoktam, hogy minden munkahelyemen gyűlölködő pillantásokat kapok a "poénjaimért". Először. Aztán szépen lassan lesz egy-két "követőm", és akkor már nem csak én kapok gyűlölködő és megvető pillantásokat...Ha valaha is lesz üresedés a cégnél, felveszlek és egy szobába zárlak a lassan 50 éves szűz szóvicc király kollégával, vagy 2 naponta kiruglak.![]()
![]()
Fun fact: a mai nők 70%-a filmekből és magazinokból meríti a férfi mintát...nincs élő férfi, aki ezeknek megfelelne (rajtam kívül persze).
Félve olvastam, h van esély a szaporodásodra.Már megszoktam, hogy minden munkahelyemen gyűlölködő pillantásokat kapok a "poénjaimért". Először. Aztán szépen lassan lesz egy-két "követőm", és akkor már nem csak én kapok gyűlölködő és megvető pillantásokat...
A Zasszonypajti rendesen rászokott, pedig először még megdobált...![]()
Az a vonat már elment, de az unokahúgaim között van aki tovább viszi a hagyományt, igaz, az nem az én lelkemen szárad.Félve olvastam, h van esély a szaporodásodra.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..