Humor

image.png

Nyilván, te csak ezzel a kommenttel találtad meg ezt az interneten mindenhol a fejedre boruló videót.
És nyilván tisztában vagy azzal is, hogy az ilyen jellegű kritikán aluli gyalázkodás széthurcolása bant ér. Mondjuk én az Ukrán topicba berakását is szankcionálnám.

Ez a komment mehetett volna a visszajelzésekbe (zárva!), vagy moderátor direktbe is, de így kérheted te magad, hogy szedjék ki....

• Vicces
Reactions: LMzek 2.0 and amper
Nyilván, te csak ezzel a kommenttel találtad meg ezt az interneten mindenhol a fejedre boruló videót.
És nyilván tisztában vagy azzal is, hogy az ilyen jellegű kritikán aluli gyalázkodás széthurcolása bant ér. Mondjuk én az Ukrán topicba berakását is szankcionálnám.

Ez a komment mehetett volna a visszajelzésekbe (zárva!), vagy moderátor direktbe is, de így kérheted te magad, hogy szedjék ki....
Arccal lefelé ébredtél? :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Arccal lefelé ébredtél? :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Nem csak ezt a videót már láttam vagy 4x az elmúlt 1 héten, és egyikhez sem volt sunyi propaganda beszúrva. Vicces volt az anélkül is.
Be lehetett volna úgy is tenni. És leszarom, hogy ukrán, orosz, izraeli, vagy palesztin propaganda.
Miért kell ilyen a Humor topicba?
Nyilván mindig megvan az a típusú ember, aki az ilyen ártatlan marhaságból is propagandát képes gyártani. De muszáj ezt nekem végignézni?
Szerk.: A like a videóra ment.

Remélem senki sem sértődik meg...

• Tetszik
Reactions: aquarell