Humor

A vadhajtásokon mikroadonányokat gyűjtenek neki sörre. :cool:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Bátor fickó...még komolyan veszi Feri az ajánlatot. Mondjuk ha Klára és közte kéne választani, az kemény dilemma lenne. :D

Ahha...most nem írok semmit :D Van olyan hogy csak a humor topikból bannoltatom magam??? :)
Nem. Ide a bannoltak kerülnek bűnhődni. :)
"Hülye állat" :D (Fasznak írogatsz részegen a fürdőkádból, víz nélkül kezedben az ÖKM-el? :D )
Ökumenikus Magazinnak hívták a haverok (persze én soha nem...vagy de?). Legalja számot láthattam, mert egy háziasszony volt a szendvicshús...a cerka meg "csokis"...át is nyergeltem a cica magazinra.

• Tetszik
Reactions: Flamand and megazez
Amúgy lenne egy nagyon jó ötletem, van most valamelyik kereskedelmi csatornán az a közszereplőket meg híres embereket össze eresztenek boxolni, na egy bobo és vadai-t megnéznék. K.O-ig játszva
Aztán ha ez lement zárásaként egy borondi és ruszin harcot de ott már emelnem a tétet mert mind a kettő kapna egy-egy Tompa kést első vagasig menne a küzdelem :D :oops:

Amúgy lenne egy nagyon jó ötletem, van most valamelyik kereskedelmi csatornán az a közszereplőket meg híres embereket össze eresztenek boxolni, na egy bobo és vadai-t megnéznék. K.O-ig játszva
Aztán ha ez lement zárásaként egy borondi és ruszin harcot de ott már emelnem a tétet mert mind a kettő kapna egy-egy Tompa kést első vagasig menne a küzdelem :D :oops:
Vadai-Bobo?? Megbolondultál? Ha Vadai ráül a szájára megfullad!

402869014_1117612339638849_1615817889352994776_n.jpg

Poszt: a nagyi titánium forgója a hamvasztás után
Komment: készíts belőle kapcsolókart a kocsidba
Mágnessel ki szokták szedni, mielőtt átadják a hamvakat a családnak.

A titán talán nem mágnesezhető
Elképzelhető, a bécsi temetői múzeumban (igen, ilyen is van, de nem ajánlom, morbid viszont nem annyira érdekes) ezt írták, lehet, valószínűleg az akkori implantátumok mágnesezhetőek. Meg azt írták, h az első bécsi krematóriumnál egy lóval prezentálták, h nem sok marad a delikvensből.

• Tetszik
Reactions: rappali_
Elképzelhető, a bécsi temetői múzeumban (igen, ilyen is van, de nem ajánlom, morbid viszont nem annyira érdekes) ezt írták, lehet, valószínűleg az akkori implantátumok mágnesezhetőek. Meg azt írták, h az első bécsi krematóriumnál egy lóval prezentálták, h nem sok marad a delikvensből.
Üdvözlök minden régi és új tagot a Htka humor rovatában :D

B+, hogy te milyen helyeken jársz! :)