Naaa(Hagyjál már nékem is valamit....Egye fene, a honvédelmi miniszterkedés mellé belefér nekem.![]()
Naaa(Hagyjál már nékem is valamit....Egye fene, a honvédelmi miniszterkedés mellé belefér nekem.![]()
Majd dobok fel pénzt.Naaa(Hagyjál már nékem is valamit....

Ma egy hajléktalan jobb orvosi ellátáshoz fér hozzá, mint 100 éve egy király. De kérlek mesélj még, h szerinted miért nő a várható élettartam és az átlag testsúly.Mert igazából, hacsak nem zsellér, vagy rabszolga vagy, soha nem éltél ilyen szarul, mint most.

Rendőrt megkéri a helyszínelő, h közölje az áldozat feleségével tapintatosan a rossz hírt.
Elmegy, becsönget:
-Jó napok kívánok, Kovács zászlós vagyok. Özvegy Tamásiné Apró Rozáliát keresem.
-Én vagyok, de nem vagyok özvegy.
-De.
Imádom a naív népi művészet ilyen megnyilvánulásait!

"Szőrkutyával szőrzött terület" a kedvencem.Imádom a naív népi művészet ilyen megnyilvánulásait!![]()
Ez terrorizmus! A nyári balatonátúszáson, nem akarsz indulni az "egy levegővel átúszom a Balatont" kategóriában?

Nem.Ez terrorizmus! A nyári balatonátúszáson, nem akarsz indulni az "egy levegővel átúszom a Balatont" kategóriában?![]()

Busójárást maszk nélkül lehozná mrs germanisztán. Így jobban megnézve nem ő játszott az alien vs predátorban...bármit?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..