Holnap Monthly Review meeting, ezt lopom.

Átküldtem a kolléganőnek a szomszéd asztalnál.... azóta csak sírdogál, és azt akarja hogy menjek inkább haza

Én a "Rohaggyá' már meg te töpörtyűfejű nyomorult!" nézéseken röhögök a legjobban, amiket kapok a környezetemből...Átküldtem a kolléganőnek a szomszéd asztalnál.... azóta csak sírdogál, és azt akarja hogy menjek inkább haza

Istenem, kár, hogy nyugdijas vagyok. De szivesen sütném ezt én is el a havi vezetöi èrtekezleten !Holnap Monthly Review meeting, ezt lopom.

A meetinget követő, kávégép melletti afteren is ez az egyetlen dia volt a téma, azt hiszem elindított valamit, legalábbis úgy érzem, hogy a kollégák már most készülnek a visszavágóra. Érdekes lesz a következő Review...Istenem, kár, hogy nyugdijas vagyok. De szivesen sütném ezt én is el a havi vezetöi èrtekezleten !

Fogd meg a söröm, felhajítom én isA meetinget követő, kávégép melletti afteren is ez az egyetlen dia volt a téma, azt hiszem elindított valamit, legalábbis úgy érzem, hogy a kollégák már most készülnek a visszavágóra. Érdekes lesz a következő Review...

A meetinget követő, kávégép melletti afteren is ez az egyetlen dia volt a téma, azt hiszem elindított valamit, legalábbis úgy érzem, hogy a kollégák már most készülnek a visszavágóra. Érdekes lesz a következő Review...
Fogd meg a söröm, felhajítom én is

Nem (gdpr-sértő lenne sajna), de szoktam hasonlóan cirádásan belekavarodni a mondókámba.Szabad kérnem tudósítást az eseményekről?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..