Humor

420203550_892793626183455_4788855697882477902_n.jpg

Az ugye megvan, h a srác vietnami nem kínai, magyar állampolgársága is van, és több, mint 10 éve jött Magyarországra zenét tanulni?
Igen, meg. És nagyszerű énekes. Nincs nekem semmi bajom vele. Még azzal sincs, ha fellép egy nemzeti ünnepünkön.
Csak ugye lassan 10 éve azzal volt kiplakátolva az ország a jelenlegi hatalom által, hogyha ide jössz, nem veheted el a munkánkat és nem leszünk bevásárló ország. Aztán ezen narratívát büszkén óbégató és csilliárdokért reklámozó kormány által szervezett nemzeti ünnepen fellép egy vietnámi énekes, huszár göncben. Csak én tartom ezt szürreálisnak? Vagy inkább ellentmondásosnak?

Igen, meg. És nagyszerű énekes. Nincs nekem semmi bajom vele. Még azzal sincs, ha fellép egy nemzeti ünnepünkön.
Csak ugye lassan 10 éve azzal volt kiplakátolva az ország a jelenlegi hatalom által, hogyha ide jössz, nem veheted el a munkánkat és nem leszünk bevásárló ország. Aztán ezen narratívát büszkén óbégató és csilliárdokért reklámozó kormány által szervezett nemzeti ünnepen fellép egy vietnámi énekes, huszár göncben. Csak én tartom ezt szürreálisnak? Vagy inkább ellentmondásosnak?
Tudod, nekünk mucsai vidékieknek ez nem ellentmondás; az énekes tehetséges, legálisan érkezett, tiszteli a kultúránkat, tud magyarul és senki munkahelyét (vagy netán bariton voltál az operában?) nem veszélyezteti. Akikkel összemosod, azok legutóbb a saját kapum előtt a torkom átvágását mutogatták.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Gecc,a kislány apjának volt humorérzéke. :D
Ezeket a tate fivéreket letartóztatták!
Andrew & Tristan Tate 10 nemi erőszak és szexuális zaklatás vádjával néz szembe 3 "áldozattól" az Egyesült Királyságban, mivel a testvérek kiadatás előtt állnak
Andrew-t és Tristan Tate-et kiadják az Egyesült Királyságnak, miután a romániai jogi eljárás lezárult