Humor

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Azért én feltettem volna az étlapra őzike srácot.
:D
Nem kérdés! Ha van k..g állat az az őz. Szeretem a természetet, de eddig a mérlegem: két autónkat megtörték, egyszer fateron múlt, h a szembejövő (szintén őz miatt) nem vert minket frontálba telibe (trabiban), másfél hektár akácosom kilegelték, gyerekkel nyakamban sétán hátulról megtámad a bak, etc.
Most jön az, h "szegény, meg ő van otthon".
Frászt. Még itató tavat is csináltam nekik (is), de az nem természetes, h 10-15 egyedes csordák garázdálkodnak (több van, mint birka), ragadozójuk meg nincs (farkas pl.).
Az állatvilag apokalipszis lovasai: őz, törpeharcsa, pajor. :D

Nem kérdés! Ha van k..g állat az az őz. Szeretem a természetet, de eddig a mérlegem: két autónkat megtörték, egyszer fateron múlt, h a szembejövő (szintén őz miatt) nem vert minket frontálba telibe (trabiban), másfél hektár akácosom kilegelték, gyerekkel nyakamban sétán hátulról megtámad a bak, etc.
Frászt. Még itató tavat is csináltam nekik (is), de az nem természetes, h 10-15 egyedes csordák garázdálkodnak (több van, mint birka), ragadozójuk meg nincs (farkas pl.).
Gondolom ha véletlen ismeretlen helyről elszabadul pár őzekre kondícionált szteroidos hibrid rozsogátor, akkor nem nálad kell majd érdeklődni. :D

Ha már a bográcsban,pörkölt formájában van,akkor tudok segíteni az őztelenítésben,ipari léptékben....
:rolleyes:

9a3667f60869ac2ea218679b1c3a7aa4aec34f06fcfab0f896312c321817b256.jpg

Ezmiez?
Mezei hörcsög. Az intenzív mezőgazdaság, növényvédő szerek stb miatt mára veszélyeztetett lett, pedig alig 30 éve rengeteg volt.

Ha már gépágyú, akkor egy harci helikopternek több esélye lenne, amelyik tartani tudja a drón sebességét és hozzá képest a saját helyzetét. Hosszabb ideig, alaposan tud célozni. Meg egyébként is azoknak mozgatható a gépágyúja, sisakcélzóval támogatva, azaz például fölé repülhet és meredeken lefelé lőve nagyobb a célfelület. Szinte korlátlanul közel tud menni, a szórásterületet kellően lecsökkenve, a lövedéksűrűséget megnövelve. Meg a heliken van légiharc célra kézi légvédelmi rakéta, ami azon kívül, hogy olcsóbb, kisebb a minimális indítási távolsága is

A bácsi igen elégedett magával.

Vagy az van, h gagyi víz-homok töltésű (a videóban üres) a lapsúlyos gép, vagy csillagharcos és lazán evez 80 kilóval. :D

Küzdött a megmentése ellen: