Megérkezett a nagymama:

Nem tudtam hova rakni, a humor volt a legkozelebbi ahova ekkora vadbarom valo.Ebben mi a vicces?![]()
Ha nem fake akkor ez valószínű egy öngyilkos.Nem tudtam hova rakni, a humor volt a legkozelebbi ahova ekkora vadbarom valo.
Ha nem fake akkor ez valószínű egy öngyilkos.
Barom. Nem barom. Tènyleg nagyon vicces.
Mondjuk választhattad volna azt is, hogy nem rakod be sehova.
Én láttam ilyet csak ott 3 melós tolt át egy gurulós aluálványt a nagyfeszültség alatt! Mind a 3-an megsültek, volt akinek ráolvadt a cipő a lábára!Ha nem fake akkor ez valószínű egy öngyilkos.
Sajnos van "cifrább" is.Én láttam ilyet csak ott 3 melós tolt át egy gurulós aluálványt a nagyfeszültség alatt! Mind a 3-an megsültek, volt akinek ráolvadt a cipő a lábára!

Ha túl is éli, vese -1, karok -2, stb. Minimum. Egy ismerősöm így akart öngyilkos lenni amikor jó dolgában depis lett. Vele a leírtak történtek meg.Ebben mi a vicces?![]()
A videó oldalán legörgetve egy csomó tragikus felvétel van. Valószínűleg nem fake. Én mondjuk hamar feladtam a megnézésüket.Ha nem fake akkor ez valószínű egy öngyilkos.
Semmit. Egyszerűen elfelejtette bekötni a beülőt. Látszik hogy ott lóg az automata biztosító a fal mellett. A tetejére felért, és egyszerűen ellökte magát, hogy leereszkedjen. Nem volt bekötve.Ha túl is éli, vese -1, karok -2, stb. Minimum. Egy ismerősöm így akart öngyilkos lenni amikor jó dolgában depis lett. Vele a leírtak történtek meg.
Amúgy, mit is akart csinálni a tag?
és mivel melege volt ezért a pólót is lerobbantja magáról (villanás, láng, füst, hang 9. másodperctől)Semmit. Egyszerűen elfelejtette bekötni a beülőt. Látszik hogy ott lóg az automata biztosító a fal mellett. A tetejére felért, és egyszerűen ellökte magát, hogy leereszkedjen. Nem volt bekötve.
me scusi!és mivel melege volt ezért a pólót is lerobbantja magáról (villanás, láng, füst, hang 9. másodperctől)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..