Tessék megnézni az Acolyte nevezetű förmedvényt a Disney+-on és minden megvilágosul, vagy besötétedik.Ezt nem értem. Lemaradtam valami fontosról?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tessék megnézni az Acolyte nevezetű förmedvényt a Disney+-on és minden megvilágosul, vagy besötétedik.Ezt nem értem. Lemaradtam valami fontosról?
Még szerencse, hogy csak az első részt néztem meg. Asszem itt meg is állok.Le
Leszbikus űrboszorkányokkal jelentkezett a Star Wars-sorozat
A The Acolyte, más néven Star Wars: Az akolitus egy amerikai sci-fi televíziós sorozat, amelyet Leslye Headland készített a Disney+ streaming szolgáltatás számára. A Star Wars-franchise része, a Skywalker-saga eseményei előtt, a Nagy Köztársaság korszakának végén játszódik, és egy jedi...www.hetek.hu
Mi lett Ronival!? Hazavitt egy travit véletlen?Roni emlékposzt:
Mi lett Ronival!? Hazavitt egy travit véletlen?
A sok buggyantott tojás ebben a melegben.....hát igen!Remélem
Az utolsó információm szerint kirakta egy kis időre a moderáció, mert túl sok képen volt répája a nyusziknak XD
Volt osztálytársam egyszer hazavitt egy fullos csajt csak amikor elkezdődött az akció meglepődve vette figyelembe hogy a párjának nagyobb a slag szóval az éjszaka közepén fel pucéran futott hazáigMi lett Ronival!? Hazavitt egy travit véletlen?
Szóval az nem baj ha az erő segítségével emberek tudatát manipulálják.
Jaja elszaladt! Utána ivott egy @Kávé -t meg szívott egy cigit az első trafiknák!Aha
Egy osztálytársad.
Ok. Èn elhiszem.
Én nem elfutok én úgy állba vernem hogy onnantól hullanak definiálja magátAha
Egy osztálytársad.
Ok. Èn elhiszem.
Ez olyan, mint a "haverom mesélte".Aha
Egy osztálytársad.
Ok. Èn elhiszem.
Meg is van a Star Wars rejtély kulcsa (hova lett a high tech a New Hope lepukkant, berhelős világa előttről); jött az űr-(téboly)woke.Még szerencse, hogy csak az első részt néztem meg. Asszem itt meg is állok.
Nincs sok melle (max 75B), normál az esése, jellegtelen, de szerintem nőci (diszkó mosdóban pisilt mellettem így nő, mert sor állt a női előtt...átsandítottam és nem volt cerka).Roni emlékposzt:
Engem meggyőzött! Szerintem kormányképes.
Maximum bolter, mert ugye nem lézer...Ha erő segítsègèvel lèzer "lövedèkeket"(fènysebessèg) egy fènykardal elütögetnek.
Fujj azok a rohadékok. Ez eretnekség...De valami leszbikus az szülès már nem fèr bele.
Imádom a Star wars fanokat.