Én egy Gombás Virágot ismerekNálunk volt a suliban egy Mezei Virág. Osztálytársam kedvesen meg is jegyezte, hogy jó, hogy nem Cserepes.

nem vicces név de frappáns. Szép HelénaÉn egy Gombás Virágot ismerek![]()
Én egy csóró vezetek nevűt szegényt mennyit piszkáltukÉn egy Gombás Virágot ismerek![]()

Engem nem is olvastál?A mai nappal read only módba kapcsoltam @dudi kolléga miatt…és azért ,mert ezt a srácot ha így viselkedne egy normális közösségben már pofán vágták volna…..minden el van nézve neki….fórumokon keresztül szándékosan uszigat….és másokat nyomnak ki miatta…..hogy …………………………..innen…………………………………………………………….10 +-n éven keresztül itt voltam…..Montékat…..Molnikat…..Kalapácsokat…..Hyriukat…Ladákat….Neganokat….és más személyeket is elolvastam…..de ez a személy mindent visz……egy szerencséje van…..Busójárást nyom Ő is……..gúd báj.

Ki kíváncsi egy sápkóros szigetlakó Lordra?Engem nem is olvastál?![]()

Nemis. Kifejezetten egészségesen napbarnított az ógörög-antik felső/testemKi kíváncsi egy sápkóros szigetlakó Lordra?![]()
De szépen megfogalmaztad, hogy vén vagyNemis. Kifejezetten egészségesen napbarnított az ógörög-antik felső/testem

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..