Az USA két kutyája,a harmadik egy kölyök spániel.Monty, Churchill és Rommel
![]()
Az USA két kutyája,a harmadik egy kölyök spániel.Monty, Churchill és Rommel
![]()
Bunkó.Az USA két kutyája,a harmadik egy kölyök spániel.
Szerintem két USA csicska majom volt. A jenkiknek köszönhetik a győztes meccset,meg a gyarmat birodalom bukását. Megérdemlik. Hülye angolok,angol hülyék.Bunkó.
Amúgy volt neki egy másik kutyája is, azt Hitlernek hívták.
blah blahSzerintem két USA csicska majom volt. A jenkiknek köszönhetik a győztes meccset,meg a gyarmat birodalom bukását. Megérdemlik. Hülye angolok,angol hülyék.
Éppen licitálok egyre: 200.000Ft. "Fris muaszakki, kissseb optikka hijjány, nemám kamukázok, atijjed le hétősségit neszallasszadel...meristenuccsemegbánod..."ó, hát én ezért is eladnám bárkinek a testem![]()
Holnap megyek SUPpolni. Ez hol van? Csak, h nehogy belefussak ebbe a parázna nőszemélybe.

Sup-sup gender sup...Holnap megyek SUPpolni. Ez hol van? Csak, h nehogy belefussak ebbe a parázna nőszemélybe.![]()

Ez most nem esik le.Sup-sup gender sup...![]()
... ha nem ázik, elszívjuk. Zsup!Zsipp-zsupp, kenderzsup,
Ha megázik, kidobjuk.

Vannak még angolok? (Bár a hülyeség megmaradás törvénye miatt kell lenniük)Vannak még angol kocsik?
Kicci kicci szabath vammá...mennyájan meges csapkodhassák az bolondos szerkentyűt, esmég ejjfél...Atya Úristen mi megy ma itt.....
Immegippeg hólnap es megtöhötöm...

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..