Dehogy ennyire csúszik a kuplung...
Biztos otthon felejtette a jogosítványát,azért sietett ennyire.
![]()
Szólítottal?Jézus ereje gyere le hozzánk

végülis egy szinten vagytok, ahogy halált, Téged sem tudja elkerülni az emberSzólítottal?![]()

Oh dehogynem tudod elkerülni, csak fizesd be az adót mindigvégülis egy szinten vagytok, ahogy halált, Téged sem tudja elkerülni az ember![]()

Meg ne bizniszelj üzemanyaggal, cukorral, cigivel, piával, lányokkal és kész!Oh dehogynem tudod elkerülni, csak fizesd be az adót mindig![]()
Meg áfávalMeg ne bizniszelj üzemanyaggal, cukorral, cigivel, piával, lányokkal és kész!

Volt egy kis baj az egyéni vállalkozásommal, a helyi iparűzésit nem fizettem be! Nagy baj?Meg áfával![]()
De már kifizettem amúgy!Ha a fizetes megtörtént melle boci szemekkel neztel hogy bocsiiiiiiiiiii akkor nincs bajVolt egy kis baj az egyéni vállalkozásommal, a helyi iparűzésit nem fizettem be! Nagy baj?De már kifizettem amúgy!

Nem néztem boci szemekkel de muszáj volt mert tiltották volna a fizetésemet!Ha a fizetes megtörtént melle boci szemekkel neztel hogy bocsiiiiiiiiiii akkor nincs baj![]()
![]()
Így kicsit késve, de fizettem! Ment a leendő HIMARS árába! Benne van abban az 50 mrd-ban!
Tőlünk majdnem annyira félnek mint a BKV ellenőröktol, és majdnem annyira is utalnak. De szerencsére ebben a BKV gyozvégülis egy szinten vagytok, ahogy halált, Téged sem tudja elkerülni az ember![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..