Xar a konyhájuk, tényleg azt akarod enni a hadifogságban?Én mondjuk azért a norvégoknak lehet* megadnám magam.
Annektálhatnának is ha gondolják.
*edit: Nem. Igazából nem lehet, szinte biztos![]()
Xar a konyhájuk, tényleg azt akarod enni a hadifogságban?Én mondjuk azért a norvégoknak lehet* megadnám magam.
Annektálhatnának is ha gondolják.
*edit: Nem. Igazából nem lehet, szinte biztos![]()
De utána norvég alattvaló leszek. Azért a nyugdíj korhatárért és minden egyéb hasonlóért?Xar a konyhájuk, tényleg azt akarod enni a hadifogságban?

Ettől a videótól a telefonom is felmelegedett, be kellett rakjam a fagyóba mire újra indult!Srácok megjön a nato felmentősereg nyugatról
Szerintem román vagy. Egyszer sápkóros angol,egyszer tyúkmellű blankolt,most meg halszagú norvég. Ennyi átállás után biztos a román eredetDe utána norvég alattvaló leszek. Azért a nyugdíj korhatárért és minden egyéb hasonlóért?
Hmmmmmmm.....
Simán!![]()

Vagy teljes a disszociatív identitás emberünknél. Folyamatos harcot vív a testében és elméjében a brit, zsidó, magyar, norvég… és ki tudja még hány nemzet meleg kerékpárosa a klaviatúra birtoklásáért.Szerintem román vagy. Egyszer sápkóros angol,egyszer tyúkmellű blankolt,most meg halszagú norvég. Ennyi átállás után biztos a román eredet![]()

mondja egy Éjjeli Pillangó....Vagy teljes a disszociatív identitás emberünknél. Folyamatos harcot vív a testében és elméjében a brit, zsidó, magyar, norvég… és ki tudja még hány nemzet meleg kerékpárosa a klaviatúra birtoklásáért.![]()
Jaaah, mondja… 30 éve egy és ugyanazt…mondja egy Éjjeli Pillangó....

Jut eszembe,cáfolj meg,ha tévednék. Tel-Aviv a "legmelegebb" város? Nincs több kérdésemmondja egy Éjjeli Pillangó....

az ellenkezőjét sose állítottam annak, amiket most mondokJaaah, mondja… 30 éve egy és ugyanazt…![]()
az ellenkezőjét sose állítottam annak, amiket most mondok

Még mindig röhögök ...Jobb híján iderakom. Szerintem nagyon humoros.
![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..