Ja, király.Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha mind találnátok egy jó konyhát.
főleg az után, hogy elmondta miket visz magával kajának kitelepülésre
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ja, király.Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha mind találnátok egy jó konyhát.
nem csak erőszakszervezetek vannak, amik hierarchiára alapulnakJa en ki probaltam magam civilbe koszonom nem inkabb a hierarchikus rendszer mint az amikor mindenki fonoknek hisza magat
De eroszak jonem csak erőszakszervezetek vannak, amik hierarchiára alapulnak
Ez általános probléma bárhonnan szerelsz le. Odakinn káosz van. De nem kell megijedni tőle, egy idő után megtanulod kezelni és onnantól élvezed, hogy már túlvagy az egészen!Ja en ki probaltam magam civilbe koszonom nem inkabb a hierarchikus rendszer mint az amikor mindenki fonoknek hisza magat
Sok egyenruhas azthiszi a sajat szervenel van kaosz, aztan kimegy egy civil ceghez es meg tudja mi az az igazi kaoszEz általános probléma bárhonnan szerelsz le. Odakinn káosz van. De nem kell megilyedni tőle, egy idő után megtanulod kezelni és onnantól élvezed, hogy már túlvagy az egészen...
- Conan, mi a legjobb az életben?De eroszak jo
Aztat ki kell érdemelni, nem csak úgy jön, hogy ukmukfuk. De amúgy hidd el, nem jó dolog az, főleg egy tevékeny élet után.csak a nyugdíjat varom
az amikor mindenki fonoknek hisza magat
Egyébként anno a reptéren is ilyen hierarchikus, parancsuralmi volt. Gondolom ma is olyan.De eroszak jo
Poent felre teve ki probaltam magam egy par szervnel meg civil eletben de mar megtalaltam a helyem, en mar csak a nyugdíjat varom es a dicső elmulast
Meg kell nősülni, aztán lesz hierarchikus parancsuralmi erőszak...Egyébként anno a reptéren is ilyen hierarchikus, parancsuralmi volt. Gondolom ma is olyan.
Azt hittem, a gyerekmunka tiltott.Sajnos en azota is elek es szomoruan nyugtaztam hogy ma reggel is kinyitottam a szemem ahogy meg szolalt az ebreszto es mehetek dolgozni meg cirka 40-50 evet also hangon, na ez a szomoru
Ezen csak annyi látszódik, hogy kinek kell kompenzálnia.Volt egy kis agyalás az az észak-koreai topicban, a helyzet fokozása érdekében: