Humor

466624558_943153511194546_4777647895350029219_n.jpg

Nem tudom, hogy miért, de erről nekem az a story-m jutott eszembe, amikor a főiskolán egy csaj valamiért dühében nagyon tökön akart engem rúgni (arra már nem emlékszem, hogy miért).
Amikor félreugrottam, még azt kiabáltam neki: "Na-na, fog az még neked kelleni!"
Mire ő elvörösödve kiáltotta: "Miről beszélsz???".
Azt válaszoltam: "Hát a lábadról, ha bele rúgsz valami igazán keménybe, akár még el is törhet tőle a lábad".
Bármilyen hihetetlen, de ettől elszállt a dühe. Ki érti ezt.

Nem tudom, hogy miért, de erről nekem az a story-m jutott eszembe, amikor a főiskolán egy csaj valamiért dühében nagyon tökön akart engem rúgni (arra már nem emlékszem, hogy miért).
Amikor félreugrottam, még azt kiabáltam neki: "Na-na, fog az még neked kelleni!"
Mire ő elvörösödve kiáltotta: "Miről beszélsz???".
Azt válaszoltam: "Hát a lábadról, ha bele rúgsz valami igazán keménybe, akár még el is törhet tőle a lábad".
Bármilyen hihetetlen, de ettől elszállt a dühe. Ki érti ezt.
Kizokkentetted, bevett taktika intezkedesnel.
Eleg sokszor be vallt mikor aktiv ellenalasba utkoztem ahol mar a kenyszerito eszkoz jott volna es “he latom hondad van jol megy? Mennyit fogyaszt?” Olyannyira ki lehet zokkenteni hogy el is felejti az intezkedes ala vont mi a faszert akart az intezkedesnek ellenalni.