Humor

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Nagy igazságok vannak a képen.

Csak a kupakot kiemelve, hogy már hányszor felsértette az ujjaimat, már meg sem tudom számolni. 1 általában parkolópályán van emiatt. :mad:

Régi vid, de talán van akinek még új:

Pedig a Merkavák csak igen játékosak és roppant kíváncsiak :(

Anglia egy szegény, nimand ország lenne ma is a gyarmatai nélkül. Elég csak elmenni a British múzeumba és meg lehet nézni, hogy miket raboltak össze a világból.
boring.gif

017174730670f88187861e2f8682d0f339ba3d98e6cea206d0c7844df784dea1_1.jpg

Élvezhetetlenné vált az egész minimális érdemi infoval, ahol már átgörgetni sincs kedvem, mert egy Domestossal átitatott smirglipapírral való onanizáció élvezeti értékét hozza
Végre egy maszturbátor mester! Mindig is meg akartam kérdezni, hogy ezt a smirglis recskázást milyen durvaságú papírral érdemes kezdeni és hogy a Domestos helyett mekkora élmény faktort dob mondjuk a hipó? Aztán utána érdemes-é a brét sóban meghempergetni? :oops:

Végre egy maszturbátor mester! Mindig is meg akartam kérdezni, hogy ezt a smirglis recskázást milyen durvaságú papírral érdemes kezdeni és hogy a Domestos helyett mekkora élmény faktort dob mondjuk a hipó? Aztán utána érdemes-é a brét sóban meghempergetni? :oops:
Az az igazi az, ha fitym@ alá dörzsölöd... ;) Mesélik, hogy jó...:rolleyes::D
The boys from Eaton...tőlük hallottam ezt a metódust...utána már csajra sem bírnak gondolni...a sejtelmes mosoly mindent elárul...Bár ők Domestos és hypó helyett lúgot használtak...de Higgi ehhez is jobban ért....;)