Mi is így jártunk a hetvenes években, csak háború nélkül.-felvettem 177 milliárdot(USD)
-kézhez kaptam 75 milliárdot
-még tartozom 500 milliárddal
![]()
Mi is így jártunk a hetvenes években, csak háború nélkül.-felvettem 177 milliárdot(USD)
![]()
-felvettem 177 milliárdot(USD)
![]()
És majd megoldják az impexesek az el demokratizált 250 milliárd us dollárból.
Hiánypótló...Nem új tartalom, de azért na... Videoinfo-1; Zolibá pisztolt ánboxingol és tesztel.
Minden nap drogoztok?Jo mondjuk nalunk a drogot komolyan veszik ban azert gyakran teszt.
Miért, a filmekben a zsaruk nem úgy nézik meg, hogy mit találtak, hogy megbökik a zacsit bicsakkal és felszívják, vagy belenyúlnak a fehérporos zacskóba és megnyalogatják? A filmekben csak nem hazudnak.Minden nap drogoztok?
Én is így szoktam volt a zacskós tejet, hogy nem savanyú-e...Miért, a filmekben a zsaruk nem úgy nézik meg, hogy mit találtak, hogy megbökik a zacsit bicsakkal és felszívják, vagy belenyúlnak a fehérporos zacskóba és megnyalogatják? A filmekben csak nem hazudnak.
 Imádtak a boltban...
Móricka Te vagy az?Én is így szoktam volt a zacskós tejet, hogy nem savanyú-e...Imádtak a boltban...
![]()
En nem elek ilyen szerekkelHiánypótló...
Minden nap drogoztok?
 en enelkul is szeretem csinalni a munkam 
 A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..