Humor

Nem tudom máshová beilleszteni...
A lányom mondta találóan kiskorában:
"Bagoly mondja verébnek, hogy dögölj meg!"
"Israeli Foreign Minister Gideon Saar:

"We call on Europe to monitor Turkey's policies in the Middle East and beyond. The ongoing Turkish occupation of parts of Cyprus is unacceptable"."

• Vicces
Reactions: endre and Pogány
GmAdrPuWkAAwrd3

...én nem tudom...de mostanában csak prostis vicceket írok be ide a topikba...

Idézve az ukrán topikból, kiemelés tőlem:
Egyértelmű. Mindennek meg fogják kérni az árát. Viszont ne legyenek illúziók, ha megfizetjük az árat, az orosz vezetés hajlandó lesz elfelejteni a sok saját hallottat, mert azok az oligarchák sem szentek, a saját luxust szeretik azok is.

Ha szerencsénk van ki fognak egyezni, már csak az árról megy a vita remélem!
Egy elegáns és jóképű úr állít meg a korzón egy csinos hölgyet:
- Kedves kisasszony! Kérem ne értsen félre. Engem lenyűgöz és megigéz az ön szépsége. Abszolút tisztességes szándékkal bátorkodom megkérni arra, hogy töltse el velem ezt a szép nyári délutánt:
Sétálunk egyet a korzón, fogyasztunk egy frissítőt, majd ha továbbra is kölcsönös a szimpátia, estefele meghívnám vacsorára egy elegáns étterembe.

...a csaj érdeklődve hallgatja a kifogástalan megjelenésű urat...

• ...ha mind a ketten úgy érezzük, hogy vágyunk a másik további társaságára, akkor a korzó legnívósabb és természetesen diszkrét szállodájának egyik lakosztályán tölthetnénk együtt az éjszakát...
  • ...hát nem is tudom...
-...kérem ne értsen félre; én egy diszkrét úriember vagyok s minden vágyam, hogy önnel egy felejthetetlen éjszakát tölthessek el...
-...ööö...
-... biztosíthatom, hogy intim körülmények között is korrekt partner vagyok mindenféle perverzió nélkül, vágyam, hogy önt kielégítsem!
-...azért így elsőre ez nekem túl gyors...
-...annyira vágyom önre, hogy hálából ezért az éjszakáért egymillió forintot adok önnek, s természetesen tökéletes diszkréciót garantálok e liezonért, az ön becsületén nem eshet csorba!
-...ö...öö...hát...elfogadom...
Mire a pasi pillanatok alatt hangnemet váltva:
- Rendben! S tízezerért?
- Kikérem magamnak! Minek néz maga engem!?

Na azt az előbb már tisztáztuk! Most már csak az árról vitatkozunk!