Az milyen, szívecske román trikolór színekben?Bezzeg roman reakcio kene az lenne az igazan jo
Az milyen, szívecske román trikolór színekben?Bezzeg roman reakcio kene az lenne az igazan jo
Nem, fekete szőrös szív...Az milyen, szívecske román trikolór színekben?
Az milyen, szívecske román trikolór színekben?

Barna szőrös talp amint éppen medveszarba lép.Nem, fekete szőrös szív...
Szív?Nem, fekete szőrös szív...
2021 nyarán Görögoszágban ugyanezt éltem át, a szállodában délelőtt szundítottam, és a hangrobbanás riasztott fel - valamelyik barom alacsonyan gyakorlatozó F-16 hangrobbanással rázta meg Nei Pori partmenti városkát - a szálló beleremegett. Először azt hittem szundítás közben vihar kerekedett, és közvetlen villámcsapást kaptunk - de csipáimat kinyitva kinézve hétágra sütött a nap. Előtte a héten a hegyekben többször láttam kergetődző gyakorlatozó vadászokat - ami azelőtt hosszú évtizedekre visszanézve sosem fordult lő.Vajon a pilóta vicces fiú, vagy öntelt, esetleg szemétláda?
![]()
14 E reakció · 793 megosztás | Rate this 1️⃣ #rafale #rafalesolodisplay #rafalemarine #aviation #aviationlovers #avgeek #fypシ #fyp #fypage #aviationphotography #planespotting #perte #jesolo2024 #jesoloairshow #solotürk #f16 #turkishairforce #airf
Rate this 1️⃣ #rafale #rafalesolodisplay #rafalemarine #aviation #aviationlovers #avgeek #fypシ #fyp #fypage #aviationphotography #planespotting #perte #jesolo2024 #jesoloairshow #solotürk...www.facebook.com
Egy KV?Hozzák a meleget. Ettől kiver a víz.
![]()
Így jó, de így is lehet:

De ezeke nem népi megfigyelések (Koreai Népi Demokratikus...)Így jó, de így is lehet:
![]()
Megy így itthon is.
![]()
"We are inching toward metric system."Musk mondta még a kezdettekkor, hogy jobb metrikus tonnában számolni!
Valami elkezdődött!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..