Picsaba hogy mindenki kibekul, azthittem ha mar itt a hosszu hetvege kis vita is lesz…na mind1 akkor mondom az asszonynak elsozta a kajat megoldom enRespect ! Reszemrol a tema lezarva.
Hazas ember vagyok. Tapasztalabol mondom amit. "akkor mondom az asszonynak elsozta a kajat megoldom en"Picsaba hogy mindenki kibekul, azthittem ha mar itt a hosszu hetvege kis vita is lesz…na mind1 akkor mondom az asszonynak elsozta a kajat megoldom en![]()
Most allt meg az autom varos kozepen es viszik trailerrel….hidd el elvan ez baszva mar en csak erdekesse is teszem ezaltalHazas ember vagyok. Tapasztalabol mondom amit. "akkor mondom az asszonynak elsozta a kajat megoldom en"
eleg ha csak gondolod. Vagy ha csak 10 masodpercig revetegen nezed a falat. Garantaltan elcseszted a hetvegedet.
Lasd pozitivan a dolgokat. Mindenben van valami jo. Meg abban is lehet jot talalni ha pl kalapaccsal kemenyen utogeted a huvelykujadat. Tudod mi benne a jo?Most allt meg az autom varos kozepen es viszik trailerrel….hidd el elvan ez baszva mar en csak erdekesse is teszem ezaltal![]()
útálom a kávét ,mert megfosat néha!!!!!!Picsaba hogy mindenki kibekul, azthittem ha mar itt a hosszu hetvege kis vita is lesz…na mind1 akkor mondom az asszonynak elsozta a kajat megoldom en![]()
Hát tényleg. Ez már mindenen túlmegy!Kultúrnép ez az orosz, na
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..