![]()
Kuruc.info - Kiderült, hogy valójában Magyar Péter hívására jön hazánkba Trump és Putyin
– Minden háborúban töltött perc túl drága. Minden nap, amikor fegyverek szólnak, családok szakadnak szét, emberek halnak meg, sötét nap Európa történelmében. Ezért minden olyan kezdeményezést, ami a békéhez vihet közelebb, üdvözlünk. Hónapokkal ezelőtt mi javasoltuk, hogy ha a tárgyalásoknak...kuruc.info
Egy gyöngyszem a sokból(kommentek):
"Még jó, hogy a goauldokat nem hívta meg."
.
Ennek kimondottan örülök, mivel Ariel lány, Tomi pedig fiú. Mondjuk Ariel korára nem tértél ki...de remélem a beleegyezési korhatár fölött van öt/tíz évvel...Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy az Ariel jobb mint a Tomi. Mégis az Ariel jut eszembe elsőre.
Lewitt esetében én sem fognám vissza magam...![]()
„Anyád javasolta” – mondta a Fehér Ház szóvivője, miután megkérdezték, miért Budapesten lesz a Trump–Putyin-találkozó
Karoline Leavitt nem fogta vissza magát.index.hu
AIKi kér fincsi iniai levest?
![]()
2,5 E megtekintés · 85 reakció | Milyen lehet a menza, vagy a kórházi kaja? Kulja kimehetne videózni | Jobbra Át 2.0
Milyen lehet a menza, vagy a kórházi kaja? Kulja kimehetne videózniwww.facebook.com
Az a női program része lesz.Hallottam, hogy a csúcstalálkozóra kijelöltek egy "alternatív vidéki helyszínt" is, felrémlett előttem egy vidéki disznóvágás, kolbásztöltéssel, és persze valaki megkérdezheti Melaniát, hogy "és belet pucúni tudsz-e?"
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..