Humor

MjI0NTYzOQ.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Egy kanadai tévécsatorna segítségére akart sietni a helyi állatmentőknek és az az ötletük támadt, hogy hozzanak be a stúdióba egy gazdikereső kutyát. A kutyus csatlakozik az időjárásjelentés vezetőjéhez és együtt fogják lebonyolítani az adást. A terv az volt, hogy a műsorvezető eközben bemutatja a kutyust is és felhívja a figyelmet az árva kutyákra és az örökbefogadás fontosságára. A terv aztán nem pont úgy alakult, ahogy tervezték, hanem annál sokkal jobban. Mike Sobel meteorológus elkezdte mondókáját, azonban a 18 hónapos masztiff keverék, Ripple azonnal vad játékba kezdett. Mike még próbálkozott az elején egy „ülj le” parancsszóval de hamar rájött, hogy Ripple nem az a fajta, aki ülve végighallgatja az időjárást. A kutya addig rágja a saját pórázát, míg az elszakad, ekkor már hallatszik a kamera mögül is a nevetés. Mike is alig tudja visszafogni magát, de nem veszíti el a kontrollt. A kutya ezután úgy gondolja, jöhet a játék és elkezd ugrálni a szétrágott pórázáért. A jelenet annyira cuki és a műsorvezető olyan kedvesen és viccesen kezeli az eseményeket, hogy Ripple már másnap gazdisodott.

Az itthon lévő 2 üveg limitált kiadású vodka kevés ehez...

Az ukrán Istenhez fordul:
- Uram, miért adtál mindent ezeknek az oroszoknak, de nekem semmit. Ők rendelkeznek olajjal, gázzal, nagy történelemmel és világhírű költőkkel, írókkal és tudósokkal.
Isten válaszol: - Hát, én mindezt megadtam neked is.
Ukrán: - Hol? Mikor?
Isten: - Amikor orosz voltál

Gomenna Sai...

Az ukrán Istenhez fordul:
- Uram, miért adtál mindent ezeknek az oroszoknak, de nekem semmit. Ők rendelkeznek olajjal, gázzal, nagy történelemmel és világhírű költőkkel, írókkal és tudósokkal.
Isten válaszol: - Hát, én mindezt megadtam neked is.
Ukrán: - Hol? Mikor?
Isten: - Amikor orosz voltál

Gomenna Sai...

Azért ez elég gyenge próbálkozás viccnek eladni :)

• Tetszik
Reactions: SirHiggins