Ennek van román változata: "După o lună in Vaslui", vagyis "egy hónap után Vaslui megyében".
Egész rajongótábpra alakult ki.
Egész rajongótábpra alakult ki.
Ezèrt ellenzem a nöket a harcoló alakulatokban. Mindig övéké kell legyen az utolsó szó !

Ennek van román változata: "După o lună in Vaslui", vagyis "egy hónap után Vaslui megyében".Egész rajongótábpra alakult ki.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

A Közel-Keleten talalkoztam hasonlóval. Ott egy ökör volt a húsbolt előtt néhány hétig kikötve. Aztán egyik nap eltűnt a pára, viszont aznap lehetett húst kapni a boltban

Nem tudom, hol van az a vas megye Romániában, de felkeresném szívesenEnnek van román változata: "După o lună in Vaslui", vagyis "egy hónap után Vaslui megyében".Egész rajongótábpra alakult ki.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Elő is fizettem rá.Mit mutattál, hajnali kettőkor képes vagyok román FB oldalakon sírva röhögni
![]()
Csak óvatosan, láthatod Vasluiban milyen metamorfózison megy át mindenki nagyon rövid idő alatt, és nem a jó iránybaNem tudom, hol van az a vas megye Romániában, de felkeresném szívesen![]()

Én Kárpátalján edződtem, ez itt nem BudapestCsak óvatosan, láthatod Vasluiban milyen metamorfózison megy át mindenki nagyon rövid idő alatt, és nem a jó irányba![]()

De nem is Vasui. Amúgy soha nem jártam ott, de vannak vad dolgok ebben az országban.Én Kárpátalján edződtem, ez itt nem Budapest![]()
Ha jól tudom valahol Moldova és Galati-Réni közt félúton. Európa árnyékosabb oldala, gyakorlatilag Európa vége, a Duna mindent lemosott oda. Valahol ott forgatták a Borat film elejét is.Nem tudom, hol van az a vas megye Romániában, de felkeresném szívesen![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..