Vagy at meg ertelmezni tudta a fotorol.Valszeg csak szandekos poen, hiszen a "track"-et kepes volt leforditani.
Vagy at meg ertelmezni tudta a fotorol.Valszeg csak szandekos poen, hiszen a "track"-et kepes volt leforditani.
Ez annyira nem vicces, Románia egy ileyn oldalváltással hatalmasat kaszált. Mondjuk "érdekes" lehet egy ilyen helyzet, ott vagytok valahol a fronton, összekeveredve más országok csapataival, aztán egyszercsak jön van neked az infó, hogy a másik melletted átállt, vagy nekik az infó, hogy az országuk átállt, vagy mindkettőnek egyszerre, mert a mostani kommunikációs csatornák már megengednék ezt is. S akkor kezded azt lőni akivel azelőtt egy hónapig be voltatok ásva, együtt kajáltatok s magatokat összeszarva a tüzérségi tűzben próbáltátok tartani egymásban a lelket.
Nem lennék a német jedik helyében.A magyar rendőrségrol veszi át az embereket a német ügyészség? Itthon a wurstliban vett műanyag játék pisztolyt is elviszik 8 hónapos szakértői vizsgálatra ha megtalálják egy más ügyben indított házkutatás során.

Tesco "elégedett" munkásaitól már nem egyszer láttam direkt elszabotált és poénra vett kiírást, nagy formákValszeg csak szandekos poen, hiszen a "track"-et kepes volt leforditani.
!A cikk írója idiótagyanús.

Papírból olvassa a viccet, de a felületi integrál az fejből megy... hol máshol, mint a BME-n![]()

Jaaáaal 'zeal'.Moszkvai metro, lila vonal, hetfo reggel, ingyen wifi.
![]()

Jolvanna'! Nem is mertem az orosz offtopikba betenni, csak ide.Olyan megrendezettnek tűnik. Így nem olvasnak.![]()

Így van ez a Humor topic.Jolvanna'! Nem is mertem az orosz offtopikba betenni, csak ide.![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..