Humor

A feleség a férje születésnapjára akar venni egy papagájt. El is megy az állatkereskedésbe és kiválasztja a papagájt, de az eladó figyelmezteti hogy az előzőleg egy kuplerájban lakott. A nő gondolja hogy nem lesz semmi baj, haza is viszi és letakarja egy kendővel a kalitkáját. Amikor a férje hazaér, a nő leveszi a kendőt, mire megszólal a papagáj:
- Új tapéta, új madam,... szevasz Béla!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

39337323_1890124837734511_5964566361223987200_n.jpg

K.anyád sas vagyok

Ez sem rossz!

Meghoztam a tyúkot ! :)

Van olyan opció a hídon, mintha betörne az üveg??

Ezek betegek. :eek::D

Mondjuk régen rohangásztam az épülő házunk tetején, még volt olyan is, hogy festegettem a háztetőn, és 1 aljas szögön az ecsetből a szemembe fröccsent a Xyladecor kültéri festék, oszt gond nélkül lejöttem. :)

Ma már óvatosabb vagyok. :)

0:45-től "Én mondtam, vannak még kevesek, ha nem én megyek FÖL!" ::D:D:D

Én lemaradtam róla, mi ez?
Hidd el, nem akarod tudni. Szamomra meg most is hihetetlen. Oke, Pest belvaros az mas, de akkor is, na... Ha nem inditottak volna eljarast a felvetel kiszivarogtatoja ellen (aki szerintem ezert nem erdemel buntetest), akkor meg most is azt gondolnam, hogy ez valami beteg polgarpukkasztas. Dobbenet. Beleegett a retinamba. :D :hadonaszos:

Hidd el, nem akarod tudni. Szamomra meg most is hihetetlen. Oke, Pest belvaros az mas, de akkor is, na... Ha nem inditottak volna eljarast a felvetel kiszivarogtatoja ellen (aki szerintem ezert nem erdemel buntetest), akkor meg most is azt gondolnam, hogy ez valami beteg polgarpukkasztas. Dobbenet. Beleegett a retinamba. :D :hadonaszos:
Én viszont szeretném, mert a poént nem értem.

Szerintem nem csak poenbol tette kozze, hanem azert is, hogy mindenki tudja: Ilyen valoban megtortenhet Ez tenyleg megtortent. Ha nem latom akkor nem hittem volna el.

Bazz, anno egy csomót kellett szenvednem egy smacizásért, most meg ha nem figyelsz oda simán lerántanak az utcán. Oké, egy férfi, de akkor is. :D

• Tetszik
Reactions: megazez
Ha már ez a téma legyen valami vicces is, egy jó kis Radics Peti paródia: