Humor

jurgenbauer

Az a baj, hogy ez nem vicc. Ezen vagy sírni vagy röhögni lehet, de én inkább sírok. :(

Dani készíti a riportot a mani kapcsán, egyszer csak az egyik elkezdi verni a szomszédot. Aztán az egyiket verni kezdi a nagytesó, aki szellemi fogyatékos, jogsit akar, száguldozni akar, de egy betétlapot se tudna kitölteni, vsz a táblákat se ismerné fel, kresz vizsgán ki tudja hogyan menne át, kizárt, hogy úgy, ahogy megszerezte a 8 általánost. Erre visszaüt neki az egyik, és miközben az egyik nem figyel, a nagytesó torkon rúgja.

Ez vicc, de közben Jokeresen sír az ember ...

• Tetszik
Reactions: svajcibeka
82150239_2938808869476807_8572675098417299456_n.jpg

jurgenbauer

Tisztában vagyok azzal amit leírsz. Ennek tudatában írtam azt amit. De offolom itt a témát, mert ez nem ide illik, ez a vidámság helye :)

A vicc az, hogy Schumaher nélkül úgy, hogy kb. ők írják a szabályokat, mert vétójoguk van 1979 óta nem képesek semmire... Na jó, volt egy Raikönnenjük is...

Szomorú, mert azért kb. örök másodikok. (néha 3-ikok)
Akkoriban Schumacher mellet egy Ross Brawn, Flavio Briattore, Jean Todt, Rory Byrne, meg sok más kiemelkedő szakember.
Az akkori éra legnagyobbjai gyűltek össze. Nem véletlen, hogy már szinte egy kategóriával feljebb jártak mint a többiek. (4 évet dolgoztak, egy totálisan lemaradt csődtömeg csapatot, a legjobbá tegyék, ami kirobbanthatatlan volt 5 évig a csúcsról.)