Humor

Eb8qhm5XYBw20TZ

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ha te ilyen sokat tudsz az ózdi UFO figyelőközpontról és

Mindenki téved, aki lenézi és bármiért kigúnyolja Pataky Attilát. Én sok éve ismerem. Ő nem csak zenei és éneklési téren zseni, hanem több más vonatkozásban is. Mindig mindennek utánanéz, ami szokatlannak, vagy bármiért érdekesnek látszik számára. Ezért nagyon sok magyar és külföldi tudós barátja van, akikkel mindig megbeszélte az ufológiai élményeit is. Ezért tavaly arra is rájött, hogy időnként nem földönkívüliek rabolták el, hanem olyanok, akik villámhipnózissal, vagy más módszerekkel elaltatták, kikérdezték és így a tudtán kívül hamarabb tudták megszerezni a legújabb szerzeményei kottáit, még mielőtt azok szerzői jogát bejegyeztette volna. Erre többek közt az én segítségemmel jött rá. Azóta senkivel sem áll szóba, aki ufológiai élményeiről érdeklődik. Ezért azt az ősi szabályt javaslom figyelembe venni, hogy senki se vádaskodjon és ítélkezzen anélkül, hogy a vádlottat kikérdezné. Lád: https://www.gyakorikerdesek.hu/ezot...enze-vagy-csak-siman-egy-sult-bolond__oldal-2

húha :D

“Fiatal fekete nőstény férfi társaságot keres, származás nem számít.

Csinosnak mondott lány vagyok, aki szeret játszani.
Szeretem a hosszú erdei sétákat, szívesen utaznék a terepjáródban, elvihetsz vadászni, kempingezni, horgászni.
Gyertyafényes vacsorákon a tenyeredből ennék. Simogass sokat és bánj velem szeretettel.
Amikor hazaérsz, az ajtód előtt várlak, csak azt viselem, amit a természet adott. Hívd az 455-555-öt és kérd Daisyt.”

Ezután 15 ezer férfi találta magát abban a helyzetben, hogy az Atlantai Állatvédőkkel beszél telefonon egy 8 hetes labradorról.

Drawin díjas
clip_image001.png

:D

A hajtóműbe mászva akart Európába jutni egy kongói migráns.
A hatóságok még időben észrevették, így nem esett baja annak a kongói férfinak, aki egy kisgép sugárhajtóművébe bújva akart Európába jutni.
Egy fiatal kongói férfi egy Európába tartó kisrepülőgép hajtóművébe bújt, azt remélve, hogy a hatóságok nem fedezik fel, és bejuthat a kontinensre – írta az AIRportal.hu az Afrikamag beszámolója alapján.A lap szerint a potyautas egy tinédzser volt; a fiatal a brazzaville-i Maya Maya Nemzetközi Repülőtéren mászott be a sugárhajtású gép hajtóművébe, ahová a csomagját is magával vitte. A fiatal férfit a repülőtéri hatóság időben észrevette, és a gép indítása előtt kitessékelték búvóhelyéről.