mashol is vannak ilyenek...
Bácsikához odamegy a riporter annak századik szülinapja alkalmából...

Ez vagy fogadásból kellett felrakniuk, vagy nagyon részegek voltak, mondjuk a 2 alsó sorban álló lányon az utóbbi erősen látszik, különösen a jobb oldalin.Az alábbi zenét csak a merészek és az öngyűlölők hallgassák meg.
![]()
Kedvesek a lányok, de valami nem stimmel
Mindeközben - A 2babygirl002 nevezetű TikTok-fiókra töltötték fel a videót, amiről nem lehet eldönteni, mi inspirálta a költőt az ötle...index.hu
hat ez hatalmasBácsikához odamegy a riporter annak századik szülinapja alkalmából...
Gondolja a riporter, hogy ezt mégsem lehet leadni ...
- Józsi Bácsi meséljen valami vidámat az életéből...
- Hát fiam, egyszer a szomszédom felesége elveszett az erőben, hatan indultunk a keresésére. Amikor megtaláltuk ittunk egy áldomást és jól meg d*gtuk. Na az jó móka volt.
- Na, most meséljen valami más vidám történetet, mondjuk az állatokról...
- Hát fiam, egyszer a szomszédom egyik birkája elveszett az erőben, heten indultunk a keresésére. Amikor megtaláltuk, ittunk egy áldomást és jól meg d*gtuk. Na az jó móka volt.
- Józsi Bácsi, inkább meséljen valami szomorút!
- Egyszer elvesztem az erdőben...

ako nem olvastam el

Mindig kaján élvezettel szoktam figyelni a hallgatóság arcát, tekintetét, amikor az utolsó mondathoz érekBácsikához odamegy a riporter annak századik szülinapja alkalmából...
Gondolja a riporter, hogy ezt mégsem lehet leadni ...
- Józsi Bácsi meséljen valami vidámat az életéből...
- Hát fiam, egyszer a szomszédom felesége elveszett az erőben, hatan indultunk a keresésére. Amikor megtaláltuk ittunk egy áldomást és jól meg d*gtuk. Na az jó móka volt.
- Na, most meséljen valami más vidám történetet, mondjuk az állatokról...
- Hát fiam, egyszer a szomszédom egyik birkája elveszett az erőben, heten indultunk a keresésére. Amikor megtaláltuk, ittunk egy áldomást és jól meg d*gtuk. Na az jó móka volt.
- Józsi Bácsi, inkább meséljen valami szomorút!
- Egyszer elvesztem az erdőben...

Nem ok nélkül vannak azok egy szigeten... Vannak dolgok, amin nem szabad változtatni. Bár ehhez hasonlót itthon is lehet csinálni és szoktak is.Siralmas, hogy mennyire nincs fogalma a mai "modern" embernek a világról.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..