Humor

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

W

Wilson

Guest
A Coca Cola képviselői elmennek a római pápához, hogy megkérjék, hogy egészítse ki a Mi Atyánkot a következoképpen: "...minennapi kenyerünket és egy pohár Coca Colát adj meg nekünk ma..." Mire a pápa:
- Erről szó sem lehet!
Cola: - De felajánlunk az Egyháznak 1 000 000 $-t!
Pápa: - Akkor sem!
Cola: - 10 milliót!
Pápa: - Nem!
Cola: - 100 milliót!
Pápa: - Uraim nem értik, hogy nem tehetem?
Cola: - Miért a pékek mennyit fizettek?
 
W

Wilson

Guest
Meghalt János Pál pápa és feljutott a mennybe. Szent Péter már a kapuban fogadja. Másnap reggel a pápa kérdezi Szent Pétert, mi lesz reggelire. Jogurt és alma, feleli Szent Péter. Reggeli után a pápa megkérdezi Pétert nem nézhetnének-e körök a pokolban. Dehogynem, feleli Péter. Lemennek s látják, hogy a pokolban nagy mulatság van. Sültmalacok, mindenféle ínyencségek, pia. Elkeseredve visszatérnek a mennybe. Harmadnap reggel a pápa kérdezi Szent Pétert, mi lesz reggelire. Jogurt és alma, feleli Szent Péter. Reggeli után a pápa megkérdezi Pétert nem nézhetnének-e körök a pokolban. Dehogynem, feleli Péter. Lemennek s látják, hogy a pokolban nagy mulatság van. Sültmalacok, mindenféle ínyencségek, pia. Elkeseredve visszatérnek a mennybe. Negyednap ugyanaz. Mikor visszatérnek a pápa megkérdezi Pétert. Mond Péter, hogy lehet az hogy mi egész életünkben jók voltunk és mindig csak jogurtot és almát eszünk. Azok meg egész életükben rosszak voltak és jobb dolguk van mint nekünk. Tudod - feleli Péter - két emberre nem éri meg főzni.
 

nagyoncivil

Well-Known Member
2018. október 26.
320
795
93
március végén szálított ezt-azt "az Ocean Glory amerikai csatahajó" :eek:
íme, az Ocean Glory csatahajó
367721220.jpg

 
W

Wilson

Guest
Két pesti vadász Erdélybe megy zergét lőni. Cserkelés közben találnak a törpe fenyves szélén egy elképesztően nagy lukat, aminek nem látják az alját.
  • Te, mi ez?
  • Hát tudom én?
  • Dobjunk bele valamit, és a hangból tudni fogjuk.

Ott van a luk mellett egy rozsdás ARO sebváltó. Lihegve, izzadva nagy nehezen beledöntik a lukba és fülelnek.

Egyszer csak a hátuk mögül őrült vágtában elrobog mellettük egy kecske és fejjel előre leveti magát a lukba. Erre aztán végképp tanácstalanul állnak. A hátuk mögött feltűnik egy öreg bajszos góbé.

- Bácsi, nem hiszi el mi történt! Amint itt állunk, elrobogott mellettünk egy kecske és fejjel előre belevetette magát ebbe a lukba.

- Á, nem hiszem azt fiúk, mert én azt a kecskét egy hosszú zsinórral odakötöttem egy ARO sebváltóhoz.
 

imike

Well-Known Member
2013. január 29.
2 028
6 340
113
A paraszt kézen fogja az asszonyt és leviszi az istálóba, ahol a kecske előtt megállva azt mondj a paraszt:
- Látod drágám, ez az a tehén, akivel szexelni szoktam, amikor neked nincs kedved.
Erre azt mondja az asszony:
- Ha nem lennél ilyen hülye, akkor tudnád, hogy ez nem is tehén, hanem kecske.
Mire a paraszt:
- Ha nem lennél ilyen hülye, akkor tudnád, hogy nem hozzád beszéltem.
 

Árpicsek

Well-Known Member
2016. október 7.
2 762
11 960
113
Elnézést, hogy bocsánatot kérek:


Az Elektromosság meghívja a Termodinamikát ebédre, mert az eddig csak szendvicseken élt.
Egy tál bableves után így szól Termodinamika:
-Ez az energia biztos megmarad!
Ez volt a termodinamika első főtt étele.
 

ghostface

Well-Known Member
2010. június 20.
2 845
9 665
113
T

Törölt tag 467

Guest