Háborúban elesett katona után a családnak juttatás.
Háborúban elesett katona után a családnak juttatás.
Igen, én is így tudom.Háborúban elesett katona után a családnak juttatás.
Mármint az amcsiknál?Van egyébként.
Ezen a momdaton nagyon sok témakörben elgondolkodhatnál egyèbként.,csak elolvastam valamelyik 30 évvel ezelötti szakmai folyóiratban erről folyó vitát
Erre mondja a rendőr a kamionsoförnek a tachográftúllépéskor-köteles vagy megtagadni minden szabályellenes parancsot,és köteles vagy megállni és pihenőzni,ha túl fáradt vagy a vezetéshez.Ha nem teszed,akkor tied a felelőség.....Valami nem stimmel az üggyel mert ha teljesen pilótahiba teljes felelősséggel akkor nem kap a család semmit.
Ezért mondtam hogy esélyesen pihenőidők vagy valami nem lett betartva parancsra.
Régen minden jobb volt.....(képzeld el öreg,reszelős hangon mondva)Ezen a momdaton nagyon sok témakörben elgondolkodhatnál egyèbként.

Nem találtak ki rá valami megoldást?Az EOS (a golyo amivel jól messzire ellát a gunner/co.pil) , ugyanazt a felfüggesztés használja! Szóval vagy-vagy :/ . Így tehát az also nem volt rajta.
Hiaba ezek a legjobban felszerelt gépek a vilagon, ha akarunk barmibe be lehet kötni...
Helikopterpilótának meg mégkevesebb alkalmas.
De attol még a repülésirányitás utasitásait figyelmen kivűl hagyva nekirepült egy térképen jelzett függőhidnak.......
Pilótahiba.
Az a baromság,mikor hamis pátoszbol és bűnös "mundér becsülete" védésből elsikáljuk a problémákat.
Hibák vannak.Nem szőnyeg alá söpörni kell őket,hanem rideg józansággal kivzsgálni őket-és tanulni belőlük.
Különben mindig ugyan azok a hibák fognak ismétlődni újra és újra.
Mondanám válsszolok rá de az utolsó X darabot töröltèk.A kettő eset között szerintem az a különbség, hogy a siklóernyősnél az esetet kivizsgálták, megállapították a felelősöket, ekiket aztán felelősségre vontak.
A kötélpályának nekirepülő helikopternél (kötélpálya és nem függőhíd, azért nem mindegy, mert az előbbit nehezen veszed észre) tart a vizsgálat, és nincs felelős megállapítva. A nekirepülés a balesetet kiváltó közvetlen ok, de lehet, hogy nem ez az elsődleges ok a baleset bekövetkezésében. Horvátok meg a teljes információ hiányában azt mondanak amit akarnak szerintem, a helyükben én is másra mutogatnék, függetlenül attól, hogy a kivizsgálás kit hoz ki majd felelősnek. Érdemes a kivizsgálés után pálcát törni bárki felett is.
A kapott kártérítés összegénél is kérdés, hogy kitől, és milyen címen kapták? Volt életbiztosításuk az elhunytaknak külhoni szolgálatra tekintettel, Honvédségi kereten belül, de biztosítótársasággal a háttérben?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..