ott is épül, nem?B.csaba határában a Gyulára vezető út mellett, ám ettől menetrendszerű utasforgalom még nem lesz. Kisgéppel is csak 1-2 airbusos főmufti fog oda röpködni...
Ezzel az erővel Taszáron is lehet értelmetlen utasterminált építeni...![]()
ott is épül, nem?B.csaba határában a Gyulára vezető út mellett, ám ettől menetrendszerű utasforgalom még nem lesz. Kisgéppel is csak 1-2 airbusos főmufti fog oda röpködni...
Ezzel az erővel Taszáron is lehet értelmetlen utasterminált építeni...![]()
Egy fölösleges építmény mindenütt fölösleges...!Én nem a stadionokról írtam hanem egy 1000nm-es épületről ami egy reptéren nem a világ.
Egy fölösleges ember mindenütt felesleges...!Egy fölösleges építmény mindenütt fölösleges...!
Off.Egy fölösleges építmény mindenütt fölösleges...!
Legyenek azok jobb vagy baloldaliak.

Ne haragudj, de ez így értelmetlen általánosítás / netto f@szság. Elég ha megnézed az utas- és a teherforgalmat, a kisgépes forgalom alakulását az elmúlt évekről. De azt is nézd meg, hogy Péren hogy alakultak a tulajdonosi viszonyok és ki mennyit invesztált a reptérbe...Pérre is csak az Audi fejesei röpködnek...
Június 1. Napján kezdődik a termelés
Félreolvastam és lejárt az idő, hogy át tudjam írni amikor észrevettem"Június 1. napján kezdődik a gyár beköltöztetése az épületbe."
Nekem ez nem azt jelenti, hanem hogy az "Airbus akadémiáról" elkezdik átszállítani a gépeket a gyárba vagy hogy még csak most érkeznek a CNC gépek a gyárba a szériagyártáshoz.
A legutóbbi hivatalos közlemény szerint 2022 júliusában indul a termelés.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..