Mert a miniszter kb. egy éve azt ígérte hogy lesz BTR korszerűsítés...Úristen, ez a topic miért van nyitva???![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert a miniszter kb. egy éve azt ígérte hogy lesz BTR korszerűsítés...Úristen, ez a topic miért van nyitva???![]()
Így elsőre egy "megoldását" látom csak ennek a többismeretlenes egyenletnek, hogy ha a simák az évek során akkora számban lettek kannibalizálva azért hogy a 80A-k üzemelni tudjanak, hogy egy idő után már több üzemképes 80A lett mint sima.Na a neten 180 körüli dbszámot találtam.
Arányaiban kb lènyegtelen.
Vagy mindenhol rosszul írják.
Lehetsèges.Így elsőre egy "megoldását" látom csak ennek a többismeretlenes egyenletnek, hogy ha a simák az évek során akkora számban lettek kannibalizálva azért hogy a 80A-k üzemelni tudjanak, hogy egy idő után már több üzemképes 80A lett mint sima.
Úgy hogy nem annyi /A sunk volt![]()
Sokmindent igerget de mivel nincs lobbi ereje es ha beszelni kell a foninek remeg a hangja nem lesz semmiseMert a miniszter kb. egy éve azt ígérte hogy lesz BTR korszerűsítés...
Szia,Na mondjuk az nem tudom hogyan jött ki.
Hisz kb 150 /A-s volt, 400-500 sima ellenèben.
Olvastam ennyit is meg 178-at.Szia,
A "Hungarian Defence forces arsenal 2003" cimu konyv azt irja, hogy "Russia furnished Hungary 439 BTR-80 and 147 BTR-80A."
Ha 2003-as, akkor ott még kérdéses lehet hogy a Határőrség 90 db (?) BTR-80 készlete hozzá lett-e már számolva a honvédségi készlethez, mert azok 2006 körül lettek átadva a Honvédségnek, ha jól emlékszem, illetve hogy az 1990 előtt érkezettek bele vannak-e számolva.Szia,
A "Hungarian Defence forces arsenal 2003" cimu konyv azt irja, hogy "Russia furnished Hungary 439 BTR-80 and 147 BTR-80A."
Mert a miniszter kb. egy éve azt ígérte hogy lesz BTR korszerűsítés...
Fejezzük már be ezt a bezárogatósdit. A HTKA topikrendszere nem a kormányzattól függ.Erre a topicra ugyan az a javaslatom, mint amire már írtam, hogy akár be is zárhatnátok. Itt korszerűsítés soha nem lesz BTR harcjárművek esetében. Fogadni mernék rá.
Ne viccelj már, ezekben a topikokban éves bontásban több hozzászólás születik, mint az összes többi magyar haditechnikai topikban összesen. Ezt szeretik a fórumtársak, ha nincs min, akkor rugóznak egyet a régi témákon unaloműzésként. Láthatóan most is ez megy. Úgy kezdődött pénteken hogy "minek vettünk L-39NG-t, vettünk volna helyette inkább ..." és vasárnap estére annyi minden szóba került hogy minden beszerzése topikba került hozzászólás, már csak a T-72 korszerűsítés nem jött szóba. De hétfőn majd jönnek a csak munkaidőben fórumozók és folytatják/újrakezdik. Ha nem akarod századjára is ugyanazokat a hozzászólásokat ugyanazoktól elolvasni, akkor egyszerűen kerüld el ezeket a topikokat.Erre a topicra ugyan az a javaslatom, mint amire már írtam, hogy akár be is zárhatnátok. Itt korszerűsítés soha nem lesz BTR harcjárművek esetében. Fogadni mernék rá.
Ne viccelj már, ezekben a topikokban éves bontásban több hozzászólás születik, mint az összes többi magyar haditechnikai topikban összesen. Ezt szeretik a fórumtársak, ha nincs min, akkor rugóznak egyet a régi témákon unaloműzésként. Láthatóan most is ez megy. Úgy kezdődött pénteken hogy "minek vettünk L-39NG-t, vettünk volna helyette inkább ..." és vasárnap estére annyi minden szóba került hogy minden beszerzése topikba került hozzászólás, már csak a T-72 korszerűsítés nem jött szóba. De hétfőn majd jönnek a csak munkaidőben fórumozók és folytatják/újrakezdik. Ha nem akarod századjára is ugyanazokat a hozzászólásokat ugyanazoktól elolvasni, akkor egyszerűen kerüld el ezeket a topikokat.
Érdekes módon Batajnican láttam 20+ darabot felújítva, újra festve stb. A Lazar-ok, stb mellett.. Nekik megerte??!!!Mivel külszolgálatban is nagyrèszt /A volt.
Meg itthon is az volt főkènt használva(lövèszeknèl) kèrdèses milyen állapotban voltak.
Meg a simában jobban el is fèrnek a cuccok.
Az újrafestès nem felújítás.Érdekes módon Batajnican láttam 20+ darabot felújítva, újra festve stb. A Lazar-ok, stb mellett.. Nekik megerte??!!!
Azért a 80A tüzereje a simahoz kepest hát...
Fogalmam sincs.Nekik megerte??!!!
Az újrafestès nem felújítás.
Nem tudom èrdemben min változtattak a gèpen, mennyire lett felújítva.
A 30milis meg rohadt pontatlan.
Nehèz/lassú újratölteni.
Az irányzó helye konkrètan kinzókamrának felèr.
Sèrült gèpből onnan kijutni nagyon necces.
Ha elakad azt csak gèpen kívűl tudod elhárítani.
Stb/stb/stb.
... Az egèsz 80-as családról max annyi pozitívumot tudok, hogy autópályán/főúton jó tempót lehet vele menni.
Ki volt nyitva tehat belülről is fel voltak ujjitva. Anroncsok is újak voltak. Az ulesek is. stb. fejlesztést nem láttam....vagyis arra kéne használni! Teljesen igazad van! Az egyetértős lista emlékezetből --bocs ha vkit kihagytam--: Te, NegAN, POGANY, flip, Én, és még sokan mások...
...de a mi PP-s HM-vezetős agytrösztjeinknek ennyi sem juthat eszükbe, mert gondolkodásra sincs engedélyük!
...A Prioratáás, Prioritááás!
Így jártunk!
.
Itt már sokszor leszóltak kormányzati szinten legyen valami.
Jelenleg már ultimátumot adtak meg dàtumot, hogy meddig várnak ránk ha akarunk még bármit is.
A hulladék amire gondolsz az nyolc keréken gurul, vagy két lábon jár?Azt nem lehet, hogy ajándékba, bocsánatkérésül odaadjuk ezeket?
A hulladék amire gondolsz az nyolc keréken gurul, vagy két lábon jár?
VIccen kívül azt gondolnám, hogy inkurrenciaként el lesznek mind adva a szerbeknek, de ahogy a dolgok állnak most, valószínűleg a lélek is ki lesz belőlük hajtva 2X, és a laktanyákból már csak Dunaújvárosba fognak menni.Nem is értem, hogy a nyolckerekűek hogy merültek fel.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..