[HUN] Büffel, Wisent 2, Leguan műszaki járművek

Elnyúlna egy tartalékos kiképzése (De vannak korábbi HK-sok akiknek csak visszaillesztő képzés kellene frissítés mert végzett HK-sok.)
72 esről minden anyag megvan. Kiképzett szakembereink vannak rá. Kiképzési rutinnal rendelkezünk az eszközre.

Ha már alvázasan jó akkor az már harcjármű vezetőnek jó később más járműre is. alvázasnak része a próbamenet. (terepi vezetés az később de kiépített úton tudni kell vezetni.) köröztem én is annyit hogy meguntam a telephelyen próbamenet címén.)
(ezt egyébként én nem tartom számon valódi vezetésnek a kiépített utast. de jogsi erre már járhat pláne műszaki jármű esetében meg késszenléti eszközre is jogosít)

• Tetszik
Reactions: Hortator
Kalocsát meg lehetne dübörögtetni ;) újra (ott az embereket nem zavarta soha ha megrengették a talajt a HK-k.) egyébként ha valakit be akarnák toborozni HK-snak azt csak elvinném oda ahol döng a talaj a tankoktól :p általába az megfogja az embert. amikor remeg a lába alatt a talaj a gépektől.

• Tetszik
Reactions: bel and Hortator
Legyen meg itt is

1692465912635-png.5704612
1692465976451-png.5704622

• Tetszik
Reactions: Törölt tag
Beraktál egy képet a Defnder mediumról, de a Büffelen inkább egy Sea Defnder van, ez a problémája
A SeaDefender annyiban más hogy jobban szigetelt meg rozsdaállobb, nem eszi meg a "tengeri levegő" - amúgy tökugyanaz!
Az általam berakott kép amúgy már sok éves, azóta valamennyit változhatott, de attól DeFNder van a Leopard 2 alapú járműveinken.

Nekem az arany-fehér adja :D

Nem kell leugatni, nem értek ehhez, de ezek ezt írták ezekről az izékről /amik nem a Skodák/:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Nekem az inkább tűnik Büffelnek mint WiSentnek...

Micsoda??? Ott levan jőve a festék...:eek::eek: Ezek használtat küldtek...
Tulajdonkepp az a Jungenthalos Wisent alkatresz, az a barna, ott az elejen, az valamikor 2022 januarjaban keszult.
Arrol nem beszelve hogy le vannak "patkazva" rajt a felnik. De nekunk mucsaiaknak pont jo lesz!
Nesze neked nemet precizitas 2023-ban.

Kivancsisagbol meg rakerestem a Jungenthal odalara.