[HUN] CZ BREN 2

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Ratamahata

Well-Known Member
2018. december 1.
1 282
5 633
113
Az egész amit odaírtál. Totál katyvasz.

Minden fegyver csak magával kompatibilis, nem rakhatod bele a 416-ba az M4 zárját stb...
A Sínek miatt moduláris!!!
A kirepült hüvelyt, hogy a retekbe tudja bárhová is begyűrni a zár? Már nincs a fegyverbe, ha kirepült.
Próbáld ki, hogy 1-es álláson használod a gázszabályzót...
A hüvely normális esetben 90fokban kell hogy kirepuljon... de úgy hátrább.ssza a hüvely arra a műanyag ékre hogy elindul visszafelé merőlegesen a hüvely kivető nyiláson. Ha nincs szerencséd akkor a visszafelé mozgó zár bekapja és visszagyűri magával... szopás... tudom, volt ilyen puskám, mindenkinél előbb :) ez volt az első az országban....már nincs meg... megbízhatatlan volt, hiába tekertem bárhova a gazszabalyzót...

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
51 438
86 580
113
A hüvely normális esetben 90fokban kell hogy kirepuljon... de úgy hátrább.ssza a hüvely arra a műanyag ékre hogy elindul visszafelé merőlegesen a hüvely kivető nyiláson. Ha nincs szerencséd akkor a visszafelé mozgó zár bekapja és visszagyűri magával... szopás... tudom, volt ilyen puskám, mindenkinél előbb :) ez volt az első az országban....már nincs meg... megbízhatatlan volt, hiába tekertem bárhova a gazszabalyzót...
Ezt sem tudom hogy gondolod. Az a terelő a tokon kívül van, arról nem pattan vissza a hüvely a tokba.

Tudod én láttam már pár tucat CZ-t ellőni párezer lőszert és marhaság amit írsz.

Ocses

Well-Known Member
2018. szeptember 29.
6 697
15 255
113
Basszus.
Az elöbbi írásodra azt hittem irónia. :rolleyes:

Ha így volt nem lehet gyártási hibás?
Vagy a lőszer(ha egy fajtát használtál) hibája?
Én ilyen kritikát sehol nem olvastam, és nem hallottam senkitől.
Bár én csak az elődjével lőttem haverral 200at. Civil lőtéren, egyeslövés. Ott 1 akadály volt, az is az én hibámból.
Nemtudom a két fegyver mennyire tér el.

• Tetszik
Reactions: borisz

Ratamahata

Well-Known Member
2018. december 1.
1 282
5 633
113
Ezt sem tudom hogy gondolod. Az a terelő a tokon kívül van, arról nem pattan vissza a hüvely a tokba.

Tudod én láttam már pár tucat CZ-t ellőni párezer lőszert és marhaság amit írsz.
Ok. De visszapattan. Keresztbe áll és olyan nagy anhuvelykivető nyilas hogy a végét simán beviszi a zar...Ha lesz időm megkeresem a videót.... több is van róla a youtube on... komoly botrány volt belőle USAba azóta a HBI gyárt hozzá erősített rugót az ütőrudhoz hogy ne csapódott annyira hátra... vagy futnak egy kisebb lyukat a gazblokkba hogy kevesebb gázzal működjön a fegyver....

Ratamahata

Well-Known Member
2018. december 1.
1 282
5 633
113
Basszus.
Az elöbbi írásodra azt hittem irónia. :rolleyes:

Ha így volt nem lehet gyártási hibás?
Vagy a lőszer(ha egy fajtát használtál) hibája?
Én ilyen kritikát sehol nem olvastam, és nem hallottam senkitől.
Bár én csak az elődjével lőttem haverral 200at. Civil lőtéren, egyeslövés. Ott 1 akadály volt, az is az én hibámból.
Nemtudom a két fegyver mennyire tér el.
Bren 2 malfunction... ezt írd be a YouTube ra.... lesz pár találat....

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
51 438
86 580
113
Ok. De visszapattan. Keresztbe áll és olyan nagy anhuvelykivető nyilas hogy a végét simán beviszi a zar...Ha lesz időm megkeresem a videót.... több is van róla a youtube on... komoly botrány volt belőle USAba azóta a HBI gyárt hozzá erősített rugót az ütőrudhoz hogy ne csapódott annyira hátra... vagy futnak egy kisebb lyukat a gazblokkba hogy kevesebb gázzal működjön a fegyver....
De akkor már miért nem a helyretoló rugóját erősítik? Ha a zárat akarom lassítani az a megoldás.
És továbbra sem láttam ilyet. Ott vannak a kepek, szépen potyognak ki a hüvelyek.

• Tetszik
Reactions: bel

Ratamahata

Well-Known Member
2018. december 1.
1 282
5 633
113
Írd be, hogy, BREN2 és számold meg hány videó van ahol nincs hiba...
Butaságról beszélsz.
Erre mondod hogy hogy tudja visszagyűrni... hát így... és ez a probléma megvan a honvédségi cuccokkal is.... nagyon sok panaszt hallottunk róla... lehet a lőszer váltás ezt megoldaná, de akkor is

honved

Well-Known Member
2010. június 2.
10 631
20 528
113
Bren 2 malfunction... ezt írd be a YouTube ra.... lesz pár találat....

Hát hiba bármikor lehet, egy fegyverrel. De ez nem biztos hogy típus hiba. Anno, emlékeim szerint a PKM géppuskával állandó volt a hüvelyszakadás, azon fegyverek esetében, ahol már eléggé lestrapált cső volt a fegyverben. Aztán egy csőcsere és máris nem volt probléma. Most nem tom mi a helyzet e téren velük. Kár ilyesmin rugózni.

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
51 438
86 580
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Errol beszelek... ezt tudja a 223is...
Mondom szamold meg, hogy hány videón meg nincs. Engedd el ezt a dolgot. Mutogatod itt az orosz lőszeres változatokat, ezen ráadasul hangtompító is van...