[HUN] CZ BREN 2

A békeműveleti-, valamint különleges műveleti lőgyakorlaton a katonasportolók CZ-P09 pisztollyal és CZ BREN-2 gépkarabéllyal lőttek.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Átnézve a videót hol vannak az optikai irányzékok/red dot a Bren2-röl ? Nem adják ki mert túl drága ?

Vannak olyan videók ahol van a fegyveren. 1:58-tól
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Más:
Szegény Lksz . Tiszta szégyen.

Sziasztok,

Hat, szerintem egy "csupasz" Bren-2 nem igazan elorelepes egy AK-hoz kepest.

Es itt egybol visszatertunk a korabbi szalhoz: a tartalekosoknal nem az AK lecserelese a legfontosabb; es ha a profiknak sem jut kiegeszito, akkor meg konkretan felesleges.

• Imádom
Reactions: hunemperor
Sziasztok,

Es itt egybol visszatertunk a korabbi szalhoz: a tartalekosoknal nem az AK lecserelese a legfontosabb; es ha a profiknak sem jut kiegeszito, akkor meg konkretan felesleges.
De előrelépés.

Sziasztok,

Ez engem érdekelne… miért ne lenne előrelépés? Már ha csak azt nézem, hogy egy korszerű 5,56-os platform, optikát meg egyebeket jóval könnyebb ráaaplikálni később is.

Ez engem érdekelne… miért ne lenne előrelépés? Már ha csak azt nézem, hogy egy korszerű 5,56-os platform, optikát meg egyebeket jóval könnyebb ráaaplikálni később is.

Önmagában azért, mert van rajta TactiCool sín, azért elég felesleges lenne új gépkarabélyt rendszeresíteni. ;)

Persze a régi AK-k csereérettek, már csak a koruknál / utánpótlás hiánya miatt is, a BREN meg egy jól sikerült, kiskaliberes és NATO lőszert lövő gépkarabély, így nem rossz választás ha már ígyis, úgyis cserélni kell.

• Tetszik
Reactions: cirqle