Biztos nem beszélgetni akar vele.
Nekem bejön, bár lehetne szőkébb!!!
Mondjuk.
Ez él, vagy "valódi baba"?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mondjuk.
Szerintem inkább járványügyi biztonsági okból.Vagy hogy ne lehessen tudni, melyiken utazik a főni.
Vagy hogy ne lehessen tudni, melyiken utazik a főni.
Mondjuk.
Új kacsacsőrű-emlős alfaj.Ez él, vagy "valódi baba"?
Az.
Sajnos a magyar Falconokon nincs semmiféle a cikkben említett "extra dudor" (gondolom itt a minden ilyen tipusú gépen jól látható extra antenna farmra gondolt a szerző...) azok még a mai napig síma kormány gépek.
Hat hetes brüsszeli pihenő után a 606-os Falcon hétfőn visszatért Kecskemétre.Az egyik Falcon mit csinál három hete Brüsszelben? Elromlott? Vagy van ott valami karbantartó cég? Eddig a franciákhoz jártak időszakos karbantartásra.
Érdekes, hogy most meg Páriszban áll a gép lassan 3 hete...Hat hetes brüsszeli pihenő után a 606-os Falcon hétfőn visszatért Kecskemétre.
2021.08.27-én tért vissza Kecskemétre a 606-os Falcon.Érdekes, hogy most meg Páriszban áll a gép lassan 3 hete...
Az amerikai utak egy részére lett végre magyarázat, sajnos nem haditechnikával volt kapcsolatos...A másik Falcon meg majd meg szakad a munkában, az elmúlt egy hétben Izrael és az USA között ingázott többször oda-vissza...
Az amerikai utak egy részére lett végre magyarázat, sajnos nem haditechnikával volt kapcsolatos...
Tucker Carlson-t, a Fox News televízió riporterét hozták-vitték.
Azért az durva lenne, ha még az AF1-t is látnánk, de egy gyakorlatilag hétköznapi biz-jetet nem... Élelmesebbek ígyis-úgyis megtalálják.Hadházy "oknyomozása" most a gépekre állt rá, hogy pont akkor volt egy Falcon Rómában, amikor a Főni is ott volt, meg hogy oda vissza megálltak Horvátban. Az ilyenek miatt fogják mindegyik repülést eltüntetni a repülős applikációkból....
Szerintem ez nem a Magyarországra beutazására és a hazautazására vonatkozik:Az amerikai utak egy részére lett végre magyarázat, sajnos nem haditechnikával volt kapcsolatos...
Tucker Carlson-t, a Fox News televízió riporterét hozták-vitték.