Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Prága 2022.10.12, Miniszteri látogatás Prágában.Ez mikori kép?
Nem tudom, én is csak azért kerestem rá most, mert Te szemfüles voltál és felfigyeltél a szenzorra...Köszi! Vajon a 607 is van már?
Köszi! Vajon a 607 is van már?
Nyáron majdnem 3 hónapig kinn volt a 606-os Franciaországban, a gyártónál karbantartáson (?). Valószínűleg ekkor szerelék fel, mert ilyen módosítást szerintem csak a gyártó csinálhat. Szeptember közepén jött vissza a gép. Az online radarok szerint a 607-es is Franciaországban van már majdnem egy hónapja, valószínűleg hasonló okokból.A jetphotos alapján június 3.-án még nem volt rajta, szeptember 30.-án meg már igen.
Ezmiez?
A Falconnak akkor a BIRD szállította a rendszert, ez a lenne az?Magyar gépre, önvédelmi rendszert
Egy repülőgép, főleg ha nagy és lassú, annak egyik legnagyobb fenyegetése a földről érkező, föld-levegő rakéták jelentik, azon belül is, az egyszerű kezelhetőségű, hordozható légvédelmi rakétarendszerek, amelyekkel szembeni védelem, kiemelkedően fontos. 2021 augusztusában a Magyar Honvédség…combatant.blog.hu
Szerintem igen, mert elvileg a KC is ezt kapja majd.A Falconnak akkor a BIRD szállította a rendszert, ez a lenne az?
Kíváncsi vagyok, tud-e annyit, mint az Elbit...Szerintem igen, mert elvileg a KC is ezt kapja majd.
"2. A319, Dassault Falcoin 7x, A330. Ezeken megjelent a BIRD védelmi rendszer is."
Az egyik Falconon már biztosan megtörtént a kiépités, a topikjában vannak képek...pl. itt:A másik, vadászgépes topicban @SilvioD azt írta, hogy:
Ez a BIRD már tényleg felszerelésre került, vagy csak terv? Kép (valós, nem photoshop) van már erről?
A másik, vadászgépes topicban @SilvioD azt írta, hogy:
Ez a BIRD már tényleg felszerelésre került, vagy csak terv? Kép (valós, nem photoshop) van már erről?
Lehet hogy a másik Falconról is érdemes már novemberi képeket keresgetni...Az egyik Falconon már biztosan megtörtént a kiépités, a topikjában vannak képek...pl. itt: