Ne kímélj!Lehet hogy a másik Falconról is érdemes már novemberi képeket keresgetni...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ne kímélj!Lehet hogy a másik Falconról is érdemes már novemberi képeket keresgetni...
Ok, köszi. Viszont ha jól gondolom, akkor csak a Falcon-on van, az A319-re A330-ra nem került... még?Az egyik Falconon már biztosan megtörtént a kiépités, a topikjában vannak képek...pl. itt:
Folyamatosan figyelni kell a gépekről készült fotókat. Eddig még nem láttunk az A319-es gépeken semmi változást, pedig állítólag már több éve megkötötték a szerződést az izraeli céggel. Az A330-on valószínűleg nem lesz, az csak egy civil szállítógép egy szokatlan festéssel.Ok, köszi. Viszont ha jól gondolom, akkor csak a Falcon-on van, az A319-re A330-ra nem került... még?
Még én sem láttam róla fotót. Nem tudom, hogy van-e rajta valami változás.Ne kímélj!
Érdekes az is, hogy a "tuningolt" 606-on visszafestették a szürke árnyalatos felségjelzést. Mondjuk nekem spec ez az egyébként eredetileg is szürke megoldás sokkal jobban tetszik, mint a szines trikolór.Még én sem láttam róla fotót. Nem tudom, hogy van-e rajta valami változás.
Legalább kamuból aláírhattak volna valami haidipari együttműködésit...Jól látom, h a Maldív-szigetekről jön haza a 607-es?
Szijjártó Péter volt kint vele.Jól látom, h a Maldív-szigetekről jön haza a 607-es?
Szijjártó Péter volt kint vele.
https://index.hu/belfold/2022/11/09...u-egyuttmukodes-fejlesztes-megallapodas-male/Legalább kamuból aláírhattak volna valami haidipari együttműködésit...
Hát, ettől sem lett szimpibb... legalább mondott volna pár értelmes mondatot a videóra...
Aztán lehet, hogy éppen most alkudott MARS II-re!Hát, ettől sem lett szimpibb... legalább mondott volna pár értelmes mondatot a videóra...
Bobo nagyon szereti mutogatni magát: sok külcsíny, kevés tartalom - egyelőre...
Az a nuclear football majmolas...
...és ha megnyomja a gombot mi lesz? Lőnek egy sortüzet a D20-asok?Az a nuclear football majmolas...
a dudorra gondolsz a lámpa felett ?"Katonásitott" Falcon más szögből, csak az önvédelmi rendszerek után kutatva...
btw. OV is ezzel volt legutóbb Kassán a V4 találkozón: https://www.vydavatelstvo-mps.sk/le...ri-lietadla-a-premieri-styroch-krajin-v4.html